Llagostera

RENÉ ROMÁN

PORTER I CAPITÀ DEL LLAGOSTERA

“Hem de fer un pas endavant a domicili, però ens en sortirem”

“No hem començat gaire bé i hi ha un ambient de calma tensa. Estem tranquils perquè sabem que estem treballant bé, però també que hem de canviar la dinàmica”

De patir segur que patirem, com tots els equips, perquè tots passen alguna mala ratxa durant la temporada. Esperem que nosaltres l'estiguem passant ara

René Román és el capità del Llagostera i un dels pals de paller de l'equip. El porter de Cadis, de 31 anys, considera que la plantilla ha de millorar considerablement el seu rendiment a camp contrari per poder sortir del descens i es mostra convençut que l'equip revertirà la situació gràcies a la feina i a la força d'un vestidor que qualifica d'“espectacular”.

Quina valoració fa del primer terç de lliga? No han començat gaire bé...
La nostra idea a principi de curs era estar a la zona mitja de la taula, però no hem començat gaire bé i al vestidor hi ha un ambient de calma tensa. Estem tranquils perquè sabem que estem treballant bé, però també que hem de canviar la dinàmica. Estar en descens és una situació incòmoda i costa sortir-ne, necessites encadenar dos o tres resultats positius i no ho estem aconseguint.
Després de les primeres catorze jornades, són penúltims amb 13 punts, exactament igual que la temporada passada. Té les mateixes sensacions?
No podem estar contínuament pensant en el curs passat, ara és diferent, i tampoc crec que igualem la bona ratxa de la temporada passada, així que hem d'intentar evitar les comparacions. Està tot molt igualat, a la majoria d'equips els està costant guanyar a fora i els partits es decideixen per petits detalls.
L'equip té dues cares molt diferents, la de casa (12 punts) i la de fora (1), sent el pitjor equip de la categoria juntament amb l'Athletic B.
Sí, a domicili no ens estem trobant còmodes i no ens surten les coses, és cert que en alguns partits hem merescut més, però també n'hem tingut de molt dolents, així que hem de fer un pas endavant per revertir la situació. En canvi, a casa sí que estem bé, els equips que visiten Palamós pateixen.
Digui'm una cosa bona de l'equip a mantenir i una altra de dolenta que s'hauria de millorar.
Com a cosa bona et diré el vestidor que tenim, tenim un grup humà espectacular, i això és el que ens farà sortir de la zona baixa. De dolenta, el que parlàvem abans, els partits a camp contrari.
La lliga està molt igualada. Creu que es patirà més que el curs passat?
De patir segur que patirem, com tots els equips, perquè tots passen alguna mala ratxa durant la temporada. Esperem que nosaltres l'estiguem passant ara i ja està, volem sortir del descens com abans millor per poder treballar amb més tranquil·litat. Ens en sortirem.
Aquest any s'estrena com a primer capità. Com a veu autoritzada, creu que l'equip s'ha de reforçar a l'hivern?
Això ja no depèn de mi, sinó del cos tècnic. Jo tinc plena confiança en els meus companys, tenim un bon equip, les idees clares, i només ens falta polir petits detalls que ens facin guanyar els partits.
El Llagostera està tenint molt mala sort amb les lesions. Vostè mateix es va perdre set partits de lliga.
Sí, estem de pega en aquest sentit, les lesions no ens estan respectant i cada setmana tenim moltes baixes que ens perjudiquen. Esperem que això canviï aviat, perquè ara començarem a tenir baixes per sanció i no se'ns pot ajuntar amb les lesions, seria molt complicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)