L'experiència dóna punts

3a divisió. Roger Vidal s'ha erigit en el protagonista del Figueres en els últims dos duels de lliga, en què ha fet dos gols en els últims moments de partit que han valgut tres punts

El Figueres va aconseguir una victòria de les que valen més de tres punts contra el Manlleu (1-0). L'èpica de fer el gol del triomf en el darrer minut de partit va elevar el component emocional de vèncer i, de retruc, va permetre a la Unió encadenar la cinquena jornada sense conèixer la derrota, una dinàmica positiva que ha situat els figuerencs a només tres punts de la zona de play-off d'ascens a segona B.

Roger Vidal va ser l'encarregat de convertir-se en l'heroi i protagonista del matx contra els osonencs quan en l'última jugada del matx va engaltar al segon pal una prolongació en el llançament d'un córner. L'eufòria es va desfermar a Vilatenim, i és que el garrotxí ja havia marcat en el minut 89 l'empat a un gol en el derbi de l'Alt Empordà al camp del Peralada de la jornada anterior. “Estic molt content perquè els dos gols han servit a tot l'equip per sumar tres punts molt necessaris. No estic acostumat a fer gols, però quan en faig estic encantat. Encara que no sigui davanter, a tothom li agrada fer gols”, comenta el migcampista del Figueres Roger Vidal, clau en la medul·lar que forma Edu Vílchez amb Ferran Grau com a company de fatigues en la majoria dels enfrontaments.

El Figueres sembla que ha recuperat les bones sensacions del començament de la temporada, tant pel que fa al joc que desenvolupa com pels resultats que està aconseguint. “La derrota al camp del Granollers va ser un punt d'inflexió per a l'equip. En els últims partits hem estat bé, hem gaudit de més possessió i pensem que passem un bon moment. Ens falta sumar de tres en tres amb més regularitat per mirar cap amunt i agafar més confiança”, analitza Roger, el jugador més utilitzat per Vílchez, amb 1.322 minuts acumulats. “L'objectiu pel qual vaig marxar de l'Olot i vaig fitxar pel Figueres era gaudir del futbol i competir. Estic content perquè ho estic fent, conec el model d'en Vílchez, ja que hi vaig coincidir a l'Olot, un estil amb possessió, importància en la creació, i l'he anat interioritzant. A més, a Figueres l'ambient és excel·lent dins el club i amb els companys d'equip”, hi afegia un dels homes més feliços, tocat per una vareta en els moments més transcendents dels dos últims partits dels empordanesos.

El conjunt figuerenc té com a principals objectius immediats mantenir el bon joc, allargar la bona dinàmica de resultats i arribar a l'aturada nadalenca a una distància curta amb les posicions de play-off d'ascens a segona B, el desig més preuat de tots.

La derrota al camp del Granollers va ser un punt d'inflexió per a l'equip. Ara estem en un bon moment
Roger Vidal
Migcampista del figueres
Estic molt content perquè els dos gols han servit a tot l'equip per sumar tres punts molt necessaris. No estic gaire acostumat a fer gols decisius
3
punts
han donat els dos gols de Roger en l'últim minut dels partits contra el Peralada i el Manlleu.