Llagostera

DARWIN MACHÍS

DAVANTER DE L'OSCA, CEDIT PEL GRANADA

“A casa hem de ser més competitius”

“No hem estat gaire regulars i volem guanyar el Llagostera per continuar tranquils”

“El curs vinent vull tornar a primera”

Darwin Machís, davanter veneçolà de només 22 anys (fins als 17-18 es va dedicar al futbol sala), és la gran amenaça ofensiva de l'Osca, pròxim rival del Llagostera. L'atacant juga en el club aragonès cedit pel Granada, de la primera divisió, categoria que Machís espera tornar a tastar el curs vinent. De moment, però, el ràpid davanter només pensa a destacar amb l'Osca, un objectiu que compagina amb el de tornar a jugar amb la selecció absoluta del seu país.

Acaben de perdre a casa contra l'Oviedo (0-1) i s'han situat a un sol punt del descens. No passen per un bon moment...
En l'últim partit vam fallar a casa, però no hi ha temps per a les lamentacions i només pensem en el pròxim partit, contra el Llagostera. Anirem allà a intentar treure un resultat positiu.
L'Osca ha anat a batzegades en el primer terç de lliga. No van guanyar cap dels cinc primers partits, després en van estar sis sense perdre i ara n'enllacen tres sense victòria. Quina muntanya russa tot plegat.
Sí, això és el que ens ha passat en aquest inici de curs, que no hem estat gaire regulars. Però tal com et deia, ara hem de mirar de guanyar per continuar tranquils en la taula.
Encara que fa tres partits que no guanyen, a fora conserven l'honor de ser el millor equip de 2a A a domicili, amb 10 punts (els mateixos que té l'Osasuna, l'Oviedo i el Girona), al mateix temps que són el pitjor conjunt a casa, amb 6 punts. Curiós...
Sí, ho hem de millorar. A casa hem de ser un equip més competitiu i difícil de superar.
Ara visitaran el camp del Llagostera, penúltim classificat. Un partit vital entre dos equips de la zona baixa.
I tant! A 2a A qualsevol et pot guanyar. Costa molt sumar i sempre has de sortir al màxim, i contra el Llagostera serà igual.
Què en coneix del Llagostera?
La veritat és que poca cosa, tinc poca experiència en la categoria. Però segur que serà un partit molt difícil, com tots, amb l'afegit que juguem a casa seva.
També estan vius en la copa i han quedat emparellats amb el Vila-real, equip de la primera divisió. Una eliminatòria que il·lusiona, m'imagino.
Sí, serà molt il·lusionador contra un equip de primera, que encara motiva més.
Ha marcat tres gols i és el pitxitxi del seu equip. Satisfet?
Sí, però en podia haver fet algun més. Estic content pel treball, però això acaba de començar i espero seguir millorant.
El seu objectiu és explotar per tornar el curs següent a primera divisió amb el Granada, el club que el té en propietat?
Podríem dir que sí. De moment l'objectiu és fer-ho bé amb l'Osca per poder estar el curs vinent en el Granada o en algun altre equip de la màxima categoria.
Ha estat internacional sub-20 amb Veneçuela i ha jugat algun amistós amb l'absoluta. Ara el repte és tornar-hi en algun partit oficial, no?
Sí, he de seguir treballant i fent-ho bé per tornar a la selecció absoluta i tenir minuts en partits oficials, com eliminatòries. Fa temps que no hi jugo; sí que he anat a algun entrenament, però tinc ganes d'ajudar el meu país.
Va jugar a futbol sala a un alt nivell fins gairebé la majoria d'edat. El futbol el va provar tard, però sembla que no li està anant gens malament...
Els meus inicis van ser jugant a futbol sala a Veneçuela, també amb la selecció. A poc a poc em va anar interessant el futbol i vaig fitxar per un dels millors equips del país, el Mineros de Guayana, i gràcies a això vaig poder fer el salt a Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)