Nàstic

El Nàstic, la nota positiva

Superat el primer terç de la competició, es confirma que l'últim a arribar –el Nàstic ha tornat aquest any a la segona divisió A– és el que millor ha començat. En les primeres catorze jornades de lliga, el Nàstic s'ha mogut sempre en la zona de dalt de la classificació gràcies, sobretot, al magnífic rendiment assolit al Nou Estadi, on tan sols ha deixat escapar cinc punts. A fora de casa, l'equip pot millorar, però ja ha aconseguit reptes com la primera victòria i també mostrar-se sempre competitiu.

Els gironins, a poc a poc

A Girona, l'equip de Pablo Machín ni tan sols arriba a la sola de la sabata d'aquell equip que va meravellar el curs passat i que, sense el daltabaix del partit contra el Lugo, ara estaria instal·lat en una altra dimensió. No haver digerit mentalment aquell no-ascens, possiblement sigui una de les causes –no pas l'única– que expliquin l'arrencada irregular dels gironins, que si són fora de les brases és gràcies a la primera victòria a Montilivi, que va trigar set jornades a arribar. A fora, és dels millors visitant de la lliga.

Pel que fa al Llagostera, l'equip d'Alsina ha calcat els punts sumats (13) la temporada anterior, però els punts forts i febles són ben diferents: l'equip llagosterenc s'ha fet fort a casa, on ha sumat gairebé tots els punts que té (12), i en canvi a fora les sensacions i el rendiment són molt dolents. El Llagostera no ha guanyat a domicili i ha sumat 1 punt de 21 possibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)