3a divisió FEF

La competència més dura

3a divisió. Recuperat d'una operació greu de genoll, Alberto Coca vol complicar la titularitat a la porteria a Pociello, que és una de les notes positives del curs al Cerdanyola

Mentre la gran majoria d'equips aposten pel binomi porter veterà-porter jove, les circumstàncies han provocat que el Cerdanyola tingui ara mateix un autèntic problema cada setmana per decidir qui serà el porter. L'elit de la porteria a la tercera divisió s'ha ajuntat a les Fontetes després que Coca s'hagi recuperat d'una lesió al genoll i s'hi hagi trobat David Pociello. L'exjugador del Masnou està quadrant un bon inici de temporada, però a partir d'ara haurà de competir contra el gran capità del Cerdanyola.

Coca es va lesionar al genoll la temporada passada, la mateixa setmana que el segon porter, Carlos Avilés. Tots dos van ser renovats pel club però l'inici de temporada s'havia de cobrir amb algú de garanties, i és quan la secretaria tècnica va fitxar David Pociello, del Masnou. “Ens hem hagut de gastar més diners en la porteria del que ens hauria agradat, però ells van fer un esforç també per fitxar i renovar i èticament ho havíem de fer amb els dos lesionats”, comenta Carrillo.“És una situació peculiar”, reconeix el tècnic. “I és clar que amb aquests dos porters de nivell ho he de plantejar de manera diferent. Hi haurà minuts per a tots dos”, explica el tècnic. “Jo ja fa un mes que m'entreno amb l'equip, tot i que fa dues setmanes que tinc l'alta mèdica i després de sis o set mesos tinc moltes ganes de jugar”, diu Alberto Coca. “S'ha recuperat molt bé, feia uns dies que s'entrenava i a poc a poc està agafant el ritme”, deia Pociello.

I això que Pociello és una de les notícies més positives del Cerdanyola en aquest inici de temporada. “No ha comès cap error que hagi costat punts i ens n'ha salvat uns quants”, reconeix Carrillo, en la mateixa línia que Coca: “Des del punt de vista personal jo el veig molt segur, el que passa és que ell no deu estar content perquè l'equip no obté resultats; és un porter molt competitiu.”

Quan es recuperi Avilés

Al Cerdanyola li augmentarà la competència quan es recuperi de la greu lesió que es va fer també l'any passat. “Quan es recuperi el Carlos coincidirà amb el mercat d'hivern i aleshores sí que ens plantejarem fer alguna cosa”, diu Carrillo sobre la impossibilitat de mantenir els tres porters tot i el gran estat de forma que va mostrar el curs passat el jove vallesà en els entrenaments.

LES REACCIONS

Ens hem hagut de gastar més diners en la porteria del que ens hauria agradat, però ells van fer un esforç també per fitxar i renovar
Amb aquests dos porters de nivell ho hem de fer diferent. Hi haurà minuts per a tots dos
Toni Carrillo
entrenador del cerdanyola
Fa dues setmanes que tinc l'alta mèdica i després de sis o set mesos tinc moltes ganes de jugar
Alberto Coca
porter del cerdanyola
Estic molt a gust al club. Llàstima dels resultats, però a poc a poc segur que anirem creixent
David Pociello
porter del cerdanyola
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)