Girona

GERMÁN SÁNCHEZ

CENTRAL DEL TENERIFE

“Quan hi ha un canvi de tècnic tot parteix de zero”

“Hem entrat en una dinàmica positiva i volem allargar-la tant com sigui possible”

“Quan les coses no van bé sempre és més fàcil fer fora el tècnic, sempre ha estat així”

Suposo que Agné va ser important en el meu fitxatge, i no sé fins a quin punt Rodri, ja que mantenen una bona amistat
El Girona és un rival molt complicat, un equip compacte; es coneixen molt, ja que han mantingut la majoria del bloc

Germán Sánchez (Cadis, 31/10/1986) debuta aquest curs a segona A amb el Tenerife, club que el va fitxar a l'estiu procedent de l'Olot. El central va començar el campionat gaudint de la confiança de Raül Agné, destituït en l'onzena jornada, i ara ha de tornar a guanyar-se el lloc amb Pep Lluís Martí a la banqueta. Sobre el Girona, Germán en destaca la força del bloc i el considera un rival molt perillós i difícil de superar.

El Tenerife passa per un bon moment. Ha sumat set punts de nou possibles des que Pep Lluís Martí es va fer càrrec de l'equip.
Sí, hem entrat en una dinàmica positiva i volem allargar-la tant com sigui possible, començant per guanyar el Girona.
Què ha canviat des de la destitució de Raül Agné?
Quan hi ha un canvi d'entrenador, tot i tothom parteix de zero i els jugadors competeixen encara més per guanyar-se un lloc en l'equip. Com se sol dir, cada entrenador té el seu llibret i els jugadors treballem de valent per donar-li el que necessiti.
Veient els resultats, el canvi a la banqueta ha anat bé.
En el futbol, quan els resultats no funcionen és més fàcil fer fora una persona, en aquest cas l'entrenador, que no pas tot l'equip, això ha estat sempre així i ho continuarà sent tota la vida.
Agné devia ser el gran avalador del seu fitxatge pel Tenerife...
Suposo que va ser una part important, sí, però va ser consensuat entre el tècnic i el club.
Segur que, de vostè, també n'hi va parlar bé Rodri, persona de confiança d'Agné i actual tècnic de l'Olot, amb qui va coincidir la temporada passada.
Crec que sí, perquè tenen una bona amistat. No sé fins a quin punt hi va tenir incidència, perquè aquí cadascú es busca la vida, però per sort vaig poder venir aquí.
Què recorda del seu pas pel conjunt olotí? El segueix encara?
Personalment, vaig estar molt bé, em va passar el curs molt ràpid i això sempre és un bon senyal. Teníem un bon equip, al principi no vam començar gaire bé, però amb el canvi d'entrenador vam millorar i me'n vaig anar amb bones sensacions. Des de la distància sí que els segueixo, ara estan en una bona ratxa de resultats i me n'alegro molt per ells.
Aquest any debuta a segona A. Amb 29 anys era una oferta irrefutable, no?
Sí, al Tenerife m'hi sento fenomenal, els companys m'han fet sentir molt bé i molt còmode des del principi. Fa pocs mesos que sóc aquí, però sembla que faci un any i mig, i això és un bon senyal.
Quins canvis ha notat amb la pujada de categoria?
Sobretot a la davantera, on hi ha més qualitat, i també en el joc, que és molt més ràpid.
Parlem del partit contra el Girona. Què n'esperen?
És un rival molt complicat, un equip compacte; es coneixen molt, ja que han mantingut la majoria del bloc del curs passat, en el qual van fer un bon paper. Segur que serà molt difícil guanyar-los, però juguem a casa, davant la nostra afició, i intentarem dedicar-los la victòria.
El Tenerife fa cinc partits que no perd a casa, tot i que només hi ha guanyat dos partits de set, mentre que el Girona és un equip que se sent còmode a domicili.
A casa hem d'anar sumant de tres en tres, un fet molt important per a qualsevol equip de 2a A que vulgui complir els seus objectius. Encara no hem aconseguit gaires victòries al nostre camp i contra el Girona buscarem el triomf; segur que ells també.
Personalment va gaudir de la confiança de Raül Agné, però amb Pep Lluís Martí només ha jugat l'últim partit. Es veu titular?
Amb el nou entrenador vaig entrar en la jornada passada per la sanció d'un company, així que no sé què farà ara el mister. Nosaltres som aquí per posar-li les coses difícils a l'hora de decidir l'equip titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)