Girona

Toca continuïtat

El triomf contra l'Albacete farà que Pablo Machín no alteri gaire l'onze inicial amb què jugarà demà al camp del Tenerife

Amb l'única absència del sancionat Granell, l'equip tancarà un novembre en què el nombre de baixes s'ha reduït molt

A diferència de la temporada passada, Pablo Machín ha anat fent retocs a l'onze inicial, que té encara algunes demarcacions no del tot definides. Però després de la primera victòria a Montilivi, la més solvent del curs (3-0), el més probable és que els canvis en l'alineació titular siguin mínims. Ho diu el sentit comú i l'experiència amb Machín a la banqueta. De fet, ni ell no ho amaga. El tècnic de Gómara està obligat a fer un canvi, perquè Àlex Granell està sancionat, però difícilment en farà cap més. “És veritat que últimament no estem repetint l'onze, per una cosa o per l'altra, i no crec que sigui ni bo ni dolent. Depenent del rival i del camp prenem la decisió de posar un jugador o un altre; però no t'enganyaré, el més lògic és que, si molts dels que van jugar contra l'Albacete ja eren habituals, i si a més es va guanyar, el més normal és que la majoria repeteixin”, va explicar ahir Machín.

Probablement, el tècnic tindrà més maldecaps per configurar la llista de 18 convocats que no pas per escollir l'onze inicial. Fa setmanes que el Girona té gairebé tota la plantilla en condicions. Des del començament de lliga, l'equip havia treballat amb entre dues i quatre baixes per partit, xifra que s'ha rebaixat de manera substancial en l'últim mes de competició. De fet, aquesta setmana tots els jugadors han treballat amb normalitat, més enllà dels cops i les molèsties habituals. Com per exemple Borja García, que va deixar l'entrenament de dijous. “Va ser més aviat per precaució, perquè se li carregava la zona que s'havia lesionat. Val més perdre's quinze minuts d'un entrenament que no lesionar-se”, va indicar el tècnic, que també va citar algunes molèsties d'Aday i Clerc, cap de transcendent.

Respecte al partit de diumenge passat contra l'Albacete, el retorn a la convocatòria de Jaime Mata (un cop superada la sanció) és segur. I, si no hi ha cap gir imprevist, el madrileny ocuparà el lloc del juvenil Joel Arimany, suplent contra el conjunt manxec. L'altre retoc segur a la convocatòria és el relleu d'Àlex Granell. La seva sanció provocarà l'entrada a la llista de convocats d'un altre interior, i Eloi Amagat té tots els números de ser l'escollit. El gironí, un dels capitans de l'equip, va quedar fora de la convocatòria la setmana passada, igual que Pol Llonch, un altre jugador que té possibilitats de tornar a la convocatòria. Més agosarada seria la presència de Marcelo, Carles Mas, Vivi i Nwakali, els altres descartats la setmana passada. Machín ha de deixar fora cinc homes. A l'onze inicial, qui té més números d'ocupar el buit de Granell és Rubén Alcaraz, titular en sis partits però fora de les dues últimes alineacions.

L'ENTRENADOR

Tots s'entrenen molt bé, el nivell és bastant homogeni i això és bo per al grup i dificulta l'elecció, però tot està meditat
Hi ha jugadors amb molèsties, com ara Borja, Aday o Coris, però no n'hi ha cap de descartat. S'ha de valorar
Pablo Machín

LA CONVOCATÒRIA

TENERIFE-GIRONA.
(demà)
Sancionats:
Granell
Lesionats:
cap
GIRONA-ALBACETE
3-0
Sancionats:
Jaime Mata
Lesionats:
cap
ALAVÉS-GIRONA
1-0
Sancionats:
cap
Lesionats:
cap
GIRONA-LUGO
0-1
Sancionats:
cap
Lesionats:
cap
OSASUNA-GIRONA
0-1
Sancionats:
cap
Lesionats:
Coris i Vivi

A LA LLISTA

Depenent del rival i del camp, podem canviar. Però no t'enganyaré; és lògic que repeteixin la majoria dels que van jugar l'últim dia
Machín haurà de descartar cinc jugadors després de l'entrenament d'aquest matí
L'entrada de Mata per Joel Arimany i la d'un interior per Granell estan cantades

El Tenerife farà canvis, tot i el bon rendiment de l'equip

Com Machín, Pep Lluís Martí també tindrà moltes combinacions per fer, amb l'única absència del lateral vallesà Cristian Garcia. El tècnic de Palma està satisfet del rendiment de l'equip arran de la seva arribada (7 punts de 9) però és probable que faci retocs en l'equip que va empatar la setmana passada contra el Còrdova. D'entrada, tornen després d'una sanció el central Carlos Ruiz –té molts números de prendre el lloc a Germán– i el migcampista Alberto. El dubte principal, però, és la presència d'Anthony Choco Lozano a la davantera. L'hondureny, màxim golejador de l'equip, ha fet un pas endavant després de superar molèsties i es juga un lloc en l'onze amb Cristo González.

L'equip surt al migdia i s'estarà dues nits a Tenerife

Després de l'entrenament d'aquest matí a l'estadi de Montilivi, l'últim de la setmana, Pablo Machín facilitarà la llista de convocats. L'expedició sortirà de Girona a les 12 del migdia i dinarà a l'aeroport del Prat, on agafarà un vol a les quatre de la tarda. A Tenerife, no només hi passarà la nit prèvia al partit a l'Heliodoro Rodríguez López –diumenge a les 5 de la tarda, hora d'aquí–, sinó també la posterior. Els jugadors, això sí, s'hauran de llevar dilluns a les cinc del matí per agafar un vol que té prevista l'arribada a les 11 a Barcelona. L'equip preveu ser a Montilivi al migdia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)