Llagostera

L'ex-Rayo José Carlos es recupera a Llagostera

Des de finals d'aquesta setmana, el Llagostera compta amb un efectiu més en els seus entrenaments. Es tracta de José Carlos Fernández, futbolista de 28 anys que pot actuar tant en la posició d'interior com en la d'extrem. El tècnic i director esportiu, Oriol Alsina, va comentar que no és que estigui a prova, sinó que José Carlos ha demanat poder entrenar-se amb un equip professional per posar-se a prova, i l'entitat de la Costa Brava hi ha accedit. En funció dels interessos del club i del rendiment del futbolista, es podria arribar a valorar la seva incorporació a partir del gener.

José Carlos va sortir del planter del Sevilla –allà va coincidir amb Ríos Reina i Samu– i, fins i tot, va disposar de minuts al primer equip. La seva eclosió va arribar el curs 2012/13 jugant amb el Rayo a primera divisió. A les ordres de Paco Jémez, el davanter va disputar 32 partits i va fer dos gols. El seu calvari va començar en l'inici del curs 2013/14, quan es va lesionar greument un genoll. Un any després, ja a les files del Còrdova, es va tornar a lesionar de gravetat al mateix lloc.

Un cop recuperat, José Carlos s'ha estat entrenant durant aquests primers mesos del curs amb el Recreativo, però sense competir. L'equip de Huelva li va fer una oferta per jugar a 2a divisió B, però el jugador ha decidit intentar tornar a la categoria de plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)