Nàstic

El comodí millora l'estatus

Nàstic. Xavi Molina, que es resisteix a ser considerat el dotzè jugador de l'equip, es consolida com a titular a l'eix de la defensa

Xavi Molina té penjada sempre l'etiqueta de comodí, de dotzè jugador. La seva polivalència –pot jugar de central, de lateral i de mig centre– el fa una peça molt important per a Vicente Moreno, però gairebé mai surt en les travesses de titularitat al principi de la temporada. Al futbolista de la Canonja no li agrada que se'l vegi com un recanvi i lluita per ser considerat un possible titular més. Ho està aconseguint, ja que aquesta temporada, la segona que juga a segona A, ha sortit d'inici en deu de les catorze jornades. Ara encadena tres partits complets com a central, i no pas perquè hi hagi lesionats, sinó per mèrits propis. “Vaig pel bon camí, però no em puc adormir perquè els companys em passaran al davant ràpidament. Hi ha molta competitivitat”, afirma el jugador grana. Xavi Molina va començar la lliga com a central titular fins que Iago Bouzón li va prendre el lloc. Després de tres partits sense jugar, va ocupar tres setmanes el lloc de mig centre defensiu –sobretot quan Vicente Moreno va utilitzar el triple pivot al mig del camp– i ara és titular a l'eix de la defensa, deixant Pablo Marí fora de l'equip.

Un rival especial

Després de vèncer el significatiu duel contra el Llagostera, el pròxim repte de Xavi Molina i el seu equip és el Mirandés, que té un exjugador del Nàstic, Lago Júnior, com a principal recurs ofensiu. “El conec bé i sé una mica com defensar-lo, però també sé que és un gran jugador, capaç de tot. Haurem de posar els cinc sentits amb ell i amb tot l'atac del Mirandés”, afirma Molina, que admet que sempre hauran d'estar agraïts pel gol que va fer Lago i que va obrir el camí de la victòria de l'ascens. Contra el Mirandés, que no ha perdut a casa, els grana voldran trencar una ratxa de sis desplaçaments sense guanyar.

Sé que Lago Júnior és capaç de tot. Hi haurem de posar els cinc sentits, amb ell i tot el seu atac
Xavi Molina
JUGADOR DEL NÀSTIC
Vaig pel bon camí, però no em puc adormir perquè els companys em passaran al davant ràpidament. Hi ha molta competitivitat

Denúncia de la LFP al Nàstic

La LFP ha decidit denunciar a la comissió antiviolència i al comitè de competició l'entonació de càntics ofensius durant el matx entre el Nàstic i el Llagostera de la darrera jornada del campionat. La lliga, en el seu escrit, comenta que en el minut 83', des del gol nord del Nou Estadi, es van iniciar els càntics de “puta Llagostera, puta Girona” durant més de 20 segons, sense que aquests fossin secundats. La mateixa LFP diu a la denúncia que la resta de l'afició grana va tenir un comportament “correcte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)