Territorial

L'hora de la confirmació

3a divisió. Els tres representants gironins intentaran mantenir la bona dinàmica de les últimes jornades i escalar així posicions en la classificació

El Figueres, el Palamós i el Peralada passen per un dels moments més dolços des que va iniciar-se el curs. Si bé els figuerencs encadenen cinc enfrontaments sense perdre –tres empats i dues victòries–, el Palamós i el Peralada també segueixen la bona trajectòria dels figuerencs. Els palamosins sumen tres setmanes sense perdre –dos empats a casa i una victòria al camp del Terrassa (0-2)– i els xampanyers, quatre jornades invictes; això sí, amb una victòria i tres empats en els darrers tres partits.

El Figueres visita el Rubí (a les 12.00 h), un equip que tot i que fa tres jornades que no perd, el darrer cap de setmana va caure en descens: “Si anem pensant que és un partit més fàcil que els altres ho pagarem car, perquè és un equip que fa bon joc ”, explica el tècnic de la Unió, que creu que el seu equip està en una dinàmica ascendent en les últimes setmanes. Per afrontar el matx, Vílchez tindrà les baixes de Varese i Roger Brugué per lesió.

El Palamós, també a les 12.00 h, visita un dels camps més complicats de la categoria, el Nou Sardenya, per enfrontar-se a l'Europa, a priori, un dels favorits per lluitar per la fase d'ascens a segona B però que en l'actualitat es troba en la dissetena posició i encadena nou jornades sense vèncer. “Tenen un gran equip i si enllacen dues victòries canviarà la seva dinàmica; per tant si volem sumar alguna cosa haurem de saber patir molt”, comenta l'entrenador del Palamós, Joan Mármol, que no podrà disposar de Makaay per lesió.

Per tancar la jornada, el Peralada rep la visita del Masnou (a les 17.00 h). El conjunt dirigit per Arnau Sala no pot fallar en el que serà una autèntica final contra l'últim classificat de la taula. Si no volen quedar despenjats, els empordanesos, penúltims en la taula, han de derrotar el Masnou. “Ja no ens serveixen ni els empats, perquè hem de sumar deu victòries més abans d'acabar la lliga i com més aviat comencem, millor”, diu Sala, que té les baixes dels lesionats Joan Pons i Litus.

L'Europa té un gran equip i si volem sumar alguna cosa haurem de saber patir molt i molt
Joan Mármol
entrenador del palamós
El Masnou també arriba amb urgències, però hem de sumar de tres en tres com més aviat millor
Arnau Sala
entrenador del peralada
Les últimes setmanes l'equip ha jugat a un nivell més que acceptable i hem de continuar així
Eduardo Vílchez
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)