El Figueres marca molt aviat, però el Rubí reacciona i venç

Primer minut. Moha va marcar en el segon 20, i Romo (18') i Morell (54') van remuntar

FIGUERES 1 RUBÍ 2

RUBÍ: Juanmi, Sergio Campos, Joel, Marc García, Carrasco, Mendoza, Pau Gené, Pau López, Max Morell (Bartu, 86'), Romo (Marc Uceda, 89) i Adri Grau (Sergi Estrada, 81'). FIGUERES: Gallego, Alexis, Masó, Chicho, Cunill, Ferran Grau (Venzal, 67'), Pedro, Roger, Javi Revert, Moha (Casanova, 59') i Serramitja (Romero, 67'). GOLS: 0-1 (1') Moha. 1-1 (18') Romo. 2-1 (54') Max Morell. ÀRBITRE: Gómez Meneses. T.G.: Als locals Sergio Campos, Mendoza i Adri Grau, i als visitants Roger i Serramitja. COMENTARI: El Rubí va remuntar el gol matiner del Figueres a base de fe i bon joc. Només havien transcorregut vint segons i el visitant Moha va aprofitar una badada defensiva rubinenca per afusellar un Juanmi totalment venut. El 0-1, però, no va enfonsar els blanc-i-vermells. Si bé és cert que van trigar a reaccionar, ja abans del quart d'hora en van donar mostres. La millora va ser certificada amb l'empat de Romo després d'una passada de la mort de Sergio Campos en el minut 18. Fins al descans, el Rubí va tenir més ocasions per augmentar l'avantatge. En la represa, el cop de cap de Max Morell al minut 53 va encarar la victòria local. A partir d'aquí, intercanvi de cops entre tots dos equips amb ocasions per a uns i altres fins al xiulet final. El Rubí manté la ratxa de quatre partits puntuant a costa de trencar els cinc encontres sense perdre dels empordanesos.