Territorial

Tienda desencalla el passi

Copa Catalunya. Dues aturades en la tanda de penals classifiquen el Sabadell després del gran esforç defensiu del Rubí, que no va permetre gaires ocasions clares de gol

L'afició de Can Rosés va marxar molt orgullosa del seu Rubí després de fregar amb la punta dels dits l'enèsima fita improbable: els de Julià Garcia somiaven ser el nou Europa i fer caure equip gran rere equip gran. Qui ho va impedir va ser un altre jugador forjat a tercera divisió, Sergi Tienda, que va intervenir dues vegades en la tanda de penals per donar el passi al Sabadell, que espera data per enfrontar-se al Barça B en la final. El partit se li complicava al conjunt arlequinat a mesura que passaven els minuts ja que no aconseguia desfer la defensa del Rubí. El conjunt local es va fer un fart de córrer amunt i avall però no va poder aturar les incursions per la banda esquerra del lateral Forniés, el jugador més actiu durant el primer temps, que va estavellar una pilota al travesser arran d'una pilota morta que es va trobar a la frontal. En la segona meitat, els arlequinats continuaven amb la pilota, i el Rubí, esperant un contraatac que no arribava. L'esma dels de Julià Garcia afluixava a mesura que els minuts passaven, tot i que els canvis van renovar les energies. Tot i això, Estellés en un córner va haver d'obligar Juanmi a fer una gran estirada, i just després Manel Martínez es va inventar una jugada que va fer possible el cop de cap de Cesc Clotet salvat a la línia per un defensa. Les possibilitats per al Rubí es van traslladar al tram final amb els de Miguel Álvarez fent tot el possible per no arribar a la tanda de penals. Al contraatac, els arlequinats Estrada i Aleix Domínguez van ser els homes més actius, però no va ser fins que Kiki va xutar una falta, que va sortir fora vorejant el pal, que Tienda va veure perillar la victòria. En acabar els 90 minuts, les aturades del porter del Sabadell –habitualment suplent de Craviotto– van decidir.

RUBÍ 0 (2) SABADELL 0 (4)

RUBÍ: Juanmi, Campos, Joel (Kiki, 77'), Richi (Marc Garcia, 65'), Carrasco, Mendoza, Gené (Estrada, 65'), Pau López (Morcego, 88'), Romo (Andreu, 80'), Aleix i Grau. SABADELL: Tienda, Agus Medina, Forniés, Alcañiz, Estellés, Yeray, Cortell (Bruno, 70'), Adama (Adrián, 62'), Manel (Forgas, 62'), Sandro i Cesc (Max, 70'). PENALS: 1-0 Gol Forgas. 1-1 Gol Kiki. 2-1 Gol Sandro. 2-1 falla Marc Garcia. 3-1 Gol de Bruno. 3-2 Gol Estrada. 4-2 Gol Forniés. 4-2 falla Aleix. ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: Adri Grau i López; Forniés, Adama i Adri Díaz. PÚBLIC: Uns 500 espectadors.

Hem fet una gran competició i hem de felicitar els jugadors perquè hem tractat de tu tot un Sabadell
Julià Garcia
entrenador del rubí
Molt content pel club perquè ens agrada la competició i hem guanyat un gran equip