2a divisió A

Mantenir el ritme entre tantes aturades

3a divisió. Després de la mala experiència de la selecció a Múrcia, es reprèn la tercera dues setmanes abans de tornar a parar per Nadal

Després de la setmana d'aturada per la fase prèvia de la copa de les Regions, la tercera divisió torna avui amb tres partits, entre els quals destaca la visita del líder, el Prat, al camp del Santfeliuenc. Si el conjunt potablava va arribar al pont amb la sensació que només el Sabadell B li podia seguir el ritme, ara espera continuar amb la bona dinàmica –fa onze jornades que no coneix la derrota– que l'ha portat a escapar-se en el lideratge de la taula. El Santfeliuenc no podrà disposar de Joserra, sancionat, mentre que el Prat té l'handicap de ser l'equip que més representació va tenir amb la selecció (cinc). A més, tindrà la baixa de Collado i el dubte de Fede Bessone.

Mitja hora després de l'inici d'aquest partit, començarà a Vilafranca el duel entre el degà penedesenc i el Sant Andreu. Ambdós conjunts arriben al partit després d'una derrota, tot i que en un bon moment de forma. Sobretot un Sant Andreu que des del canvi de tècnic ha remuntat el vol, tot i que ha perdut Kevin Gissi i no podrà disposar tampoc d'Hugo ni de David Payán.

Duel a la part baixa

Empatats a 17 punts en la zona perillosa de la taula –de fet, el Morell és en zona de descens–, el Cerdanyola visitarà el conjunt tarragoní en el partit inaugural de la jornada. Només l'extrem vallesà Diego va estar el cap de setmana passat amb la selecció, un fet que ha permès a ambdós tècnics preparar el duel amb tranquil·litat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)