Niko Kata sentencia un Rubí innocent i sense definició

Ajustat. El Gavà es va imposar als vallesans, que gairebé no van inquietar Eric Alcaraz

RUBÍ 0 GAVÀ 1

GAVÀ: Eric Alcaraz, Jaime, Roger, Pujol, Cazorla, Pla, Chirri, Iu, Felipe Vega, Niko Kata (Joel, 49') i Álex Cano. RUBÍ: Juanmi, Kiki, Joel, Campos, Andreu (Marc Garcia, 68'), Tino Mendoza (Bartu, 59'), Juanito, Pau López, Romo, Aleix i Pau Gené (Max Morell, 55'). GOLS: 1-0 (32') Niko Kata. ÀRBITRE: Fernández Morillo. T.G.: Als locals Roger, Cazorla i Chirri, i als visitants Joel, Tino Mendoza, Kiki i Bartu. PÚBLIC: Uns 300 espectadors. COMENTARI: El Gavà va aconseguir els tres punts contra el Rubí en un matx en què, tot i el resultat ajustat, els de casa no van haver de patir gens ni mica per la manca de profunditat dels vallesans. El duel va començar bé per al quadre blaugrana, que va avisar amb un xut creuat de Felipe Vega. El gol, en tot cas, va arribar en el minut 32, quan Niko Kata va caçar amb el cap una bona centrada. Amb l'1-0 es va marxar al descans i, després de la represa, el Rubí va mirar d'acaparar la possessió, però sense generar perill. A davant va trobar un Gavà solvent, que, amb un mig del camp molt sòlid, va fer suar de valent Juanmi. Els del Baix Llobregat, de fet, van disposar de cinc ocasions molt clares, entre les quals n'hi ha un parell de molt destacades: una rosca de Chirri que va marxar fregant l'escaire i una acció de Roger, que va veure com Juanmi salvava el gol després que la pilota toqués l'esquena d'un defensa.