Internacional

Al Vila-real li toca la grossa

Europa League. L'equip de la Plana Baixa protagonitzarà una de les eliminatòries més dures dels setzens, contra un Nàpols en bona dinàmica

Al Vila-real li ha acabat costant car l'empat de dijous passat a Plzen. L'equip de Marcelino García Toral s'hi va deixar la primera plaça de grup i ara li tocarà afrontar una eliminatòria duríssima contra el Nàpols en els setzens de final de l'Europa League. “No em sembla que tenir mala sort en un torneig pugui ser definitiu”, va valorar Marcelino García Toral després del sorteig, i va assegurar que el seu equip pot ser “superior al napolità”. “Tenen molt bons futbolistes, però nosaltres també som un bon equip i tenim l'esperança d'arribar lluny”, va exclamar el cantàbric poques hores després de derrotar el Real Madrid.

Més fortuna va tenir l'altre equip del País Valencià, el València, que s'haurà de jugar l'accés als vuitens contra un Rapid de Viena que, això sí, ha demostrat ser molt competitiu aquesta temporada eliminant l'Ajax en les fases prèvies de l'Europa League i passant com a primer en el grup del Vila-real. “L'Europa League és un repte atractiu, ens l'agafem amb una barreja d'il·lusió i respecte”, va explicar el nou tècnic valencianista, Gary Neville.

L'Athletic Club s'enfrontarà amb l'Olympique de Marsella de Míchel i el Sevilla, vigent campió, començarà la defensa del títol contra un Mölde que, dirigit per Ole Günar Solskjaer, ha sortit airós d'un grup en què també figuraven equips d'altura, com el Fenerbahçe i l'Ajax. “El futbol noruec està estabilitzat, no és una potència màxima, però és competitiu. Ens ho posaran complicat segur”, va afirmar el director esportiu sevillista, Monchi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)