El Masnou s'imposa clarament a Rubí

Superioritat. Matamala (16') i Mendo (34') van enllestir el duel en la primera meitat

RUBÍ 0 MASNOU 2

RUBÍ: Juanmi, Kiki, Joel, Sergio Campos (Marc García, 69'), Carrasco, Pau López, Juanito (Bartu, 60'), Aleix Domínguez, Max Morell, Romo i Adri Grau (Sergi Estrada, 76'). MASNOU: Rafa Leva, Márquez, Juanma, Pandiani, Samper, Edu, Llobet (Pol, 76'), Mendo, Matamala, Guti i Borreda (Sebas, 64',Prieto, 79'). GOLS: 0-1 (16') Matamala. 0-2 (34') Mendo. ÀRBITRE: Picazo Hernández. T.G.: Al local Carrasco i als visitants Juanma, Pandiani i Llobet. COMENTARI: Victòria clara del Masnou a Rubí. Els del Maresme van superar en totes les facetes del joc els locals i es van endur tres punts que comprimeixen la zona baixa de tercera. La superioritat visitant va ser clara en la primera meitat, amb arribades i els dos gols. El primer el va fer un Matamala, que va estrenar-se amb l'equip fent el 0-1 amb un gran xut des de la frontal de l'àrea, just superat el quart d'hora de joc. També en un llançament llunyà va arribar la sentència, al minut 34. Mendo va enviar al fons de la xarxa un xut llunyà que deixava sense esma els rubinencs. En la represa es van igualar les forces, però no hi va haver arribades locals per pensar en la remuntada i evitar així que marxessin els tres punts de Rubí abans de l'aturada nadalenca.