El Morell pesca un punt en un partit ple d'imprevistos

Empat inesperat. El líder del campionat trenca una ratxa de quatre triomfs consecutius contra un Morell que va saber aprofitar les circumstàncies del l'enfrontament

El Prat no va poder passar de l'empat a casa contra un dels equips de la zona baixa de la taula en un duel amb expulsions, penals i lesions, en què el resultat final podria haver estat qualsevol. El conjunt potablava va iniciar l'enfrontament com és habitual, amb la cinquena marxa posada, i ben aviat va forçar un penal per una infracció de Prince sobre Nacho del Moral. Javi Lara va agafar la responsabilitat des dels onze metres i no va fallar (1-0). Pocs minuts després, però, un error defensiu va provocar que Toni aturés, amb falta Saddik dins l'àrea, una acció que l'àrbitre va castigar amb penal i targeta vermella directa. El porter debutant Joan Compte no va poder fer res en el llançament d'Adri i el Morell igualava el partit (1-1). Tot i competir en inferioritat numèrica, els homes de Pedro Dólera van aconseguir el segon gol abans del descans, en una centrada de Nacho del Moral des de l'esquerra i una rematada de cap d'Ignacio al segon pal (2-1).
Igualtat numèrica
En la segona meitat, el Morell va sortir valent i en una de les primeres accions va aconseguir empatar de nou el matx mitjançant un xut creuat de Bicho (2-2). Poc després, però, el visitant Pato va veure la segona targeta groga, de manera que es restablia la igualtat numèrica (54'). En el tram final, i fins a l'últim minut, el Prat va insistir sobre la porteria de Miki, però el gol potablava no va arribar i el Sagnier va acabar lamentant un empat inesperat.

MORELL 2 PRAT 2

PRAT: Toni Texeira; Albarrán, Rafa Murillo, Aitor Lario, Rovira (Éric Ruiz, 68'); Putxi, Javi Lara, Charly Ruiz (Joan Compte, 23'); Nacho del Moral (Elhadji, 75'), Ignacio i Sascha.. MORELL: Miki; Pato, Sangrà, Ángel, Julvé; Prince, Giralte (Oribe, 60'), Bicho (Domènech, 91'); Saddik (Jordi Roca, 76'), Adri i Sellarès.. GOLS: 1-0, Javi Lara (p)(8'); 1-1, Adri (p)(25'); 2-1, Ignacio (41'); 2-2, Bicho (54').. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: el local Lario i els visitants Giralte, Prince i Sellarès. T.V.: el local Toni Texeira amb vermella directa (22') i el visitant Pato per doble targeta groga (54'). PÚBLIC: uns 500 espectadors al Municipal Sagnier del Prat de Llobregat..