3a divisió FEF

Duel d'aspirants en la zona mitjana de la taula

3a divisió. L'Ascó i el Figueres necessiten un resultat que els permeti aspirar a la quarta posició, marcada pel Vilafranca, que juga al Morell

L'Ascó (14è) i el Figueres (12è) eren, per plantilla, dos dels equips favorits per ser a la zona alta de la classificació però que, una volta després, s'han trobat en la monotonia de la zona mitjana de la taula. Avui (18 h), separats per dos punts, es veuran les cares en un xoc important, ja que els verds necessiten estabilitzar la seva situació en la classificació per no agreujar-la més (són a tres punts del descens).

“L'Ascó és un rival dur que sempre s'ha de tenir en compte, encara que ara no estigui obtenint bons resultats. Sap a què juga”, diu el tècnic Edu Vílchez, que necessita que l'última victòria contra el Cerdanyola (2-0) els faci reaccionar d'una vegada.

Tot plegat, per aspirar a la quarta posició, que ocupa el Vilafranca, que té un desplaçament al Morell (17 h). “Tenim més confiança, però no ens hem de refiar d'ells”, indica Víctor Oribe, que adverteix dels perills d'un equip que la setmana passada va empatar al Sagnier (2-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)