L'Europa sublima un triomf que el situa entre els aspirants

No hi ha color. El Morell desapareix del Sardenya i cau derrotat sense resposta

MORELL 0 EUROPA 3

EUROPA: Gianni, Dot (Rovira, 71'), Padilla, Cano, David López, Àlex Fernández, Fran Bea, Guzmán, Poves, Abel Rita (Montoro, 71') i Nils (Rubi, 47'). MORELL: Raúl, Adri, Pato, Domènech, Miranda (Sangrà, 46'), Prince, Javi Jaime, Giralte (Jordi Roca, 71'), Sergi Moreno, Ramon i Saddik (Sellarès, 58'). GOLS: 1-0 (13') Padilla. 2-0 (48') Abel Rita. 3-0 (65') Fran Bea. ÀRBITRE: Muñoz Baquero T.G.: Al local Bea; als visitants Adri i Saddik. PÚBLIC: 700 espectadors. COMENTARI: L'Europa va signar un partit rodó que l'enganxa a la zona de privilegi contra un Morell desaparegut. El filial del Reus no aconsegueix sortir de la zona de descens. El duel va començar amb un clar color gracienc, que ja no es va destenyir en cap moment. De fet, l'equip tarragoní no va xutar a porteria ni una sola vegada en tota la primera part. Al minut 13, en una jugada d'estratègia, Fran Bea va enviar un córner al punt de penal, on hi havia Padilla esperant per fer l'1-0. Amb el marcador favorable, els locals van continuar insistint; però, tot i dominar completament, va haver d'esperar per sentenciar fins al segon temps, quan Guzmán va assistir Poves perquè fes el segon i Fran Bea va rematar la feina fent el tercer després d'una recuperació de pilota de Poves. Les lesions de Padilla i Bea amb els canvis esgotats van fer baixar el ritme a un Europa que en volia més.