2a divisió FEF

El Cornellà torna entre els millors

Feina defensiva. Els de Jordi Roger bloquegen un Sabadell en ratxa i recuperen la quarta posició

Va caure fa quatre jornades i li ha costat Déu i ajuda recuperar-se, però el Cornellà torna a colpejar fora de casa –on són el millor de la lliga– i va aconseguir una victòria de mèrit. Els de Jordi Roger han tornat a la promoció d'ascens després d'imposar-se a la Nova Creu Alta per la mínima. La recepta, tot un clàssic per als verds: colpejar a pilota aturada i bloquejar totes les vies d'un Sabadell que havia greixat el seu atac en els últims partits per fer-lo funcionar com un rellotge. Els arlequinats van tenir un inici de partit molt prometedor amb un xut d'Adri Díaz i diversos apropaments, entre els quals un xut de Bruno salvat per la defensa. Però a mesura que passaven els minuts, el Cornellà va curtcircuitar tot el que passava a la gespa per portar el partit al seu àmbit. El Sabadell mai va arribar a igualar el nivell físic del conjunt verd que no va tenir gaires ocasions en el primer temps més enllà de passades en llarg a Abraham, que comença a tornar a ser el jugador que va demostrar ser a Badalona.
Gol, i a defensar
En la segona part, els arlequinats fins i tot van corregir els problemes defensant en la segona jugada però, en canvi, no trobaven resposta al laberint defensiu creat pels de Jordi Roger. I els verds van créixer encara més després de la diana en una falta picada per Abraham i rematada al primer pal per David. A partir d'aquí, pura voluntat dels vallesans, que van tenir una falta directa de Marc Fernández que va anar a fora i una
rematada de cap dins l'àrea de Forgas, també desviada a un costat de la porteria.

SABADELL 0 CORNELLÀ 1

SABADELL: Craviotto; Agus Medina (Osado, 81'), Viale, Agustín Fernández, Valentín; Pirulo (Forgas, 68'), Adri Díaz, Batanero, Marc Fernández; Manel Martínez i Bruno. CORNELLÀ: Marcos; Pere, Borja, Lulu, Ñoño (Sergi Gómez, 55'); David Garcia, Uche; Abraham (Masqué, 75'), Pep Caballé, Lucas; i Enric (Òscar Muñoz, 85'). GOLS: 0-1 (67') David Garcia. ÀRBITRE: Pinto Herrera. T.G.: als locals Agus Medina, Agustín Fernández i Forgas; als visitants Borja i Pere. PÚBLIC: Uns 2.500 espectadors a la Nova Creu Alta.
Crec que és injust perquè hem portat tot el pes del partit. Ens ha faltat eficàcia però ho hem fet bé
Miguel Álvarez
entrenador del sabadell
Estic content perquè era un rival directe i l'hem guanyat dues vegades
Jordi Roger
entrenador del cornellà

Carme Forcadell, a la llotja de la Nova Creu Alta

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, va presidir a la llotja de la Nova Creu Alta el partit entre el Sabadell i el Cornellà. Forcadell, nascuda a Xerta però resident a Sabadell des de fa molts anys, va acceptar la invitació del conjunt arlequinat.

La presidenta del Parlament de Catalunya va acompanyar abans de començar el partit els consellers de l'entitat a l'entrega d'aliments per als més necessitats que van organitzar els seguidors al gol nord. Posteriorment, la Nova Creu Alta li va retre homenatge en forma d'aplaudiment quan, per megafonia, es va anunciar la seva presència a l'enfrontament.
En la mitja part el president Reguant li va fer entrega d'una samarreta amb el seu nom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)