Moha dóna el triomf al Figueres en el 93'

En l'últim instant. Els de l'Alt Empordà s'aferren a les possibilitats de reenganxar-se a la part alta de la classificació gràcies a una diana de Moha en el temps afegit contra el Morell, que no va merèixer marxar amb les mans buides

El Figueres va treure or d'un partit avorrit i lent que es va resoldre en el minut 94 gràcies a una diana de Moha. El Figueres no va fer més mèrits que el Morell per guanyar el partit, però la fortuna va caure del costat empordanès. En una primera part sense ocasions ni aproximacions a l'àrea, la millor notícia va ser l'arribada de la mitja part. Els quinze minuts de descans van servir per refrescar una mica les idees, i en la represa el partit es va animar una mica. No és que la pilota sovintegés cap de les dues àrees, però el Morell va fer un pas endavant. Sense que arribés a rematar entre els tres pals de la porteria defensada per Aleix, però, el filial reusenc va aconseguir en molts moments tancar el Figueres al seu propi camp, fins a l'entrada de Moha, clau en el resultat final, en el minut 72. Per molt que ho intentessin, els morellencs no aconseguien amenaçar la porteria del Figueres, mentre que els de l'Empordà van tenir una bona oportunitat en una falta lateral (88') i van deixar el municipal del Morell glaçat amb la diana de Moha en l'afegit (93').

EL MORELL 0 FIGUERES 1

ÀRBITRE: Bertomeu Garcia. T.G.: Als locals Pato, Sangrà, Sergi Moreno i Giralte; i als visitants Ferran i Richi. PÚBLIC: Uns 150 espectadors. EL MORELL: Raúl, Pato, Prince, Sangrà, Domènec, Bicho, Sergi Moreno, Giralte, Samu (Sellarès, 79'), Jordi Roca i Adrià. FIGUERES: Aleix, Quimo, Masó, Romero, Cunill, Ferran (Venzal, 75'), Pedro, Roger Vidal, Casanova (Moha, 72'), Serramitja i Richi (Brugué, 69'). GOLS: 0-1 (93') Moha.