3a divisió FEF

El derbi marca tendència

3a divisió. El Sabadell B, lleugerament despenjat de la lluita pel lideratge, necessita recuperar-se d'una mala sèrie contra un Terrassa que estrenarà un grapat de fitxatges

El Terrassa ha perdut el tren de la promoció d'ascens. Molt haurien de canviar les coses a l'Olímpic, on han fitxat vuit jugadors en el mercat d'hivern i on també han canviat d'entrenador a mitja temporada. L'expectativa, doncs, queda reduïda a pocs al·licients, com ara el derbi que avui ha de jugar contra el filial del seu màxim rival, el Sabadell B.

“La categoria és molt igualada i no crec que hi hagi favorits. El partit serà molt ajustat”, explica el capità del Terrassa, el sabadellenc Javi González. “Costa molt sumar els tres punts en tots els partits. Estàvem en una ratxa sorprenentment bona i és normal que hi hagi algun resultat negatiu, però no crec que estiguem passant una mala ratxa”, explica, en canvi, l'arlequinat Max Marcet, que va debutar el primer any de juvenil amb el Terrassa. Duque podrà disposar de tots els fitxatges –vuit– que va tancar dilluns passat, però no amb els sancionats Borges i Boniquet, amb la qual cosa té un forat en l'eix defensiu. Els arlequinats també perden per sanció al central Pujol, expulsat la setmana passada.

Enfrontament directe en la zona de descens

El Morell i el Peralada jugaran un important enfrontament per no veure's despenjats en la zona vermella de la classificació. Del resultat, n'estaran força pendents l'Ascó i el Palamós a l'estadi Palamós-Costa Brava, on tots dos jugaran un xoc directe per no caure massa avall en la taula. Ja en la zona mitjana, el Cerdanyola vol continuar amb la ratxa contra un Júpiter en què ja podrà debutar Èric López.

Duel d'aspirants al Nou Sardenya

L'enfrontament més destacat de la jornada en la part alta és el que disputaran l'Europa i el Manlleu, empatats a punts, a dues unitats de distància de la quarta posició. Els osonencs, que són el millor visitant de la categoria, tenen les baixes de Peña, Maik i Martí Soler, mentre que l'Europa perd Abel Rita per un mes. El Prat visitarà la casa del seu únic botxí, el Rubí, que també està carregat de baixes, mentre que la Muntanyesa i el Vilafranca juguen contra rivals de la part baixa: el Santfeliuenc i el Masnou, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)