2a divisió A

A Gavà, amb la moral ben alta

3a divisió. En un camp on només ha guanyat un equip, el Figueres buscarà un bon resultat que reforci la feina de l'última jornada

Tres victòries en les últimes quatre jornades han permès agafar força al Figueres, i la feina de la Unió feta fins ara es comença a traduir en bons resultats. El conjunt d'Edu Vílchez tindrà aquest migdia un nou repte de nivell, ja que visitarà el camp del Gavà (12.30 h), un equip que només ha perdut un partit a casa aquest curs: “És un rival molt fort físicament, i ho haurem de fer molt bé. També serà clau l'estat de la gespa, que pot condicionar el nostre joc”, destacava el tècnic dels figuerencs, que espera repetir la bona actuació del curs passat a la Bòbila, on el seu equip va guanyar per 0-2: “Va ser un partit molt complet, tant pel que fa al joc com també al resultat obtingut”, recorda l'entrenador.

Un impuls més

Els últims resultats han permès situar el Figueres en la zona tranquil·la, i tot i que un triomf aquest migdia els enganxaria de nou amb la part alta, Vílchez té molt clar quin és l'objectiu: “L'equip treballa molt bé, estem bé de confiança i sempre és important acostar-se a la zona alta, però ara mateix és clau sumar punts per estar tranquils”, va comentar el tècnic dels de l'Alt Empordà.

Per al partit d'aquesta jornada, el Figueres no podrà comptar amb Javi Revert, que serà la única baixa dels blanc-i-blaus.

LA PRÈVIA

És un rival molt fort físicament, i ho haurem de fer molt bé. També serà clau l'estat de la gespa, que pot condicionar el nostre joc
És important acostar-se a la zona alta però ara mateix és clau sumar punts per estar tranquils
Edu Vílchez
Entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)