2a divisió A

“El Girona sempre busca la porteria rival”

Vicente Moreno. Entrenador del Nàstic

Amb confiança en les possibilitats a domicili, on el Nàstic està inspirat darrerament, Vicente Moreno s'agafa com un repte el partit a Montilivi. “Hem estat molt regulars durant la temporada, però no hem trobat mai grans ratxes”, explica el tècnic, que busca el quart partit seguit sense perdre: “El que sí que és veritat és que l'equip que fa bé les coses té més possibilitats d'obtenir bons resultats consecutius en algun moment de la temporada.”

Moreno, però, adverteix de la perillositat d'un Girona revifat en les últimes jornades: “Amb l'equip i el potencial que tenen ningú esperava que no estiguessin al davant. I si mires alguns partits, tenint una mica de sort, haurien sumat més punts”, explica el tècnic del Nàstic, que diu que el Girona és un equip que li agrada: “Té una manera de jugar diferent que busca sovint la porteria contrària.”

Públic tarragoní

Moreno va advertir dels perills d'un rival de l'entitat del conjunt de Machín: “No hem de pensar que per un partit perdem la nostra identitat. Cada partit, al final, és diferent i el nivell de cadascú va pujant o baixant. Nosaltres tenim una forma clara de jugar i uns dies tenim la capacitat de trobar-la i altres no. El Girona ens ho dificultarà molt.”

L'entrenador troba més al·licients, a banda dels tres punts, per sumar la victòria: “Ja és prou premi sumar però en aquest partit hi ha unes circumstàncies especials. Tenim la sort que hi haurà un bon ambient de seguidors i és una raó més per donar-los les gràcies pel desplaçament”, va explicar el tècnic.

EL RIVAL

“Amb l'equip que tenen ningú esperava que no estiguessin al davant”

PÚBLIC

“Tenim la sort que hi haurà un bon ambient i és una raó més que cal agrair”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)