2a divisió FEF

Superioritat desaprofitada

Contra deu. La Pobla perd a Palma tot i l'expulsió del local Prieto (51')

La Pobla de Mafumet va desaprofitar el fet de jugar gairebé quaranta minuts amb un futbolista més, va caure derrotat al camp de l'Atlètic Balears per culpa del gol que Chando (37') va marcar abans de l'expulsió de Prieto (51') i torna a la plaça de promoció per la permanència. Després d'una primera mitja hora molt igualada, l'Atlètic Balears va millorar i va posar setge a la porteria de Varo, que va rebre el gol que acabaria sent decisiu en una acció en què Juanjo va fer un xut rebutjat que Chando va enviar al fons de la xarxa. En els últims minuts del primer temps i en l'inici del segon l'Atlètic Balears va continuar controlant el partit, però el panorama va canviar quan el local David Prieto va veure la segona targeta groga. A partir d'aquí, els locals es van replegar, i buscaven crear perill al contraatac, mentre que la Pobla de Mafumet va passar a tenir més possessió, però sempre va topar amb la defensa dels mallorquins, molt seriosos. Només un parell de rematades tímides van inquietar els locals.

ATL. BALEARS 1 P. MAFUMET 0

ATLÈTIC BALEARS: Vicenç, Juanjo, Wiemann, Prieto, Guasp, Esteban, Xisco Hernández, Bruno (Carles, 78'), Chando (Quique, 46'), Fullana i Rodri (Vich, 84'). POBLA DE MAFUMET: Varo, Marcelo (Cristian Márquez, 81'), Víctor García, Denis, Polaco, Gabi López (Vadillo, 67'), Kike Tortosa (Toni Vela, 67'), Gil, Álvaro, Alfons Serra i Nacho Pérez. GOLS: 1-0 (37') Chando. ÀRBITRE: Domínguez Cervantes. T.G.: Als locals Biel Guasp, Bruno i Xisco Hernández, i als visitants Gabi López, Mrcelo, Álvaro, Vadillo, Denis i Polaco. T.V.: Dues grogues al local Prieto (51') i directa al visitant Kike Tortosa (89').