Per no perdre el mal costum

Empat. El Palamós fa un partit fluix i es deixa remuntar un 2-0 en la segona part. És la novena igualada del curs

El Palamós no va començar com esperava la sèrie de tres partits consecutius que jugarà a casa. Ja no només per firmar el novè empat a casa de la temporada, sinó sobretot per com es va moure el marcador i la imatge de l'equip. I és que el Palamós va fer un mal partit, però va tenir la sort d'arribar al descans amb un gran avantatge de 2-0 que va deixar escapar en la segona part. Els palamosins van sortir decidits a buscar la victòria que se'ls resisteix a casa des del 28 d'octubre, però, igual com l'Ascó, van jugar una primera meitat per fer adormir les ovelles. Sense ocasions, sense profunditat i, com va dir Mármol en la roda de premsa, “sense posar-hi pebrots”. I això que el tècnic ho va provar tot: canviant els interiors de banda (Agi i Del Moral) i situant Barrera, que havia començat de lateral, com a parella de Matamala en el pivot –endarrerint Herrera. Però el futbol és futbol, i al Palamós li va tornar la sort i la fortuna que no havia tingut en els darrers partits en el tram final de la primera part. Primer amb un xut de falta de Del Moral que buscava el cap del menut Gerard Herrera, que, en fora de joc, no va tocar la pilota però va despistar prou Manolo perquè es colés al fons de la porteria (36'). Amb l'Ascó encara estabornit, Moha va centrar a l'interior de l'àrea petita, on Coro va fer el 2-0 amb el qual es va arribar al descans. El 2-0 era per fregar-se els ulls tenint en compte que el Palamós havia fet una de les pitjors primeres parts del curs. Tot i el resultat, Mármol va tocar el crostó als seus jugadors en el descans i va apostar per sortir en la represa a buscar el tercer. Res més lluny de la realitat. En la segona part l'Ascó, a diferència de la primera, es va fer un tip d'atacar i arribar amb perill una vegada rere l'altra a la porteria de Bayona. Mármol va intentar buscar un revulsiu amb l'entrada de Feixas i Marçal Lladó, però no va trobar l'efecte desitjat. I al final, els asconencs que ho havien intentat des de totes bandes, van aconseguir retallar distàncies en el 68' amb una centrada de De Nova que va rematar Guiu. Amb un Palamós sense capacitat de reacció, l'Ascó va seguir buscant l'empat. Virgili, Guiu i Bartomeu van tenir clares ocasions, però no va ser fins al 86' que Guiu, altre cop, va fer el 2-2 definitiu amb un xut creuat.

PALAMÓS 2 ASCÓ 2

PALAMÓS: Bayona, Barrera, Cano, Pastor, Moha, Matamala, Agi (Aleix Feixas, 62'), Herrera, Del Moral (Subi, 79'), Medina (Marçal Lladó, 65') i Coro. ASCÓ: Manolo, Edu Vives, Munta, Socias, José Ramón, Massana, Gallego, Cristino (Pau Ripoll, 79'), Virgili, Guiu i Bartomeu (De Nova, 62'). GOLS: 1-0 (36') Del Moral. 2-0 (42') Coro. 2-1 (68') Guiu. 2-2 (86') Guiu. ÀRBITRE: Montoro Ferreriro. T.G.: als locals Cano i Jordi Matamala; i als visitants Edu Vives, Massana i Gallego. PÚBLIC: Uns 250 espectadors.
En la primera part hem estat efectius, però hem fet un partit fluix. Tenim un problema que haurem de solucionar aviat
Sigui quin sigui el rival no pots deixar escapar un 2-0 en la mitja part. És un cop molt fort, l'empat
Joan Mármol
entrenador del palamós

El Palamós no coneix la victòria el 2016

Després que s'hagin disputat sis jornades des de l'aturada nadalenca, els de Joan Mármol continuen sense haver pogut celebrar la primera victòria de l'any. L'últim triomf dels palamosins va arribar en l'última jornada del 2015 al camp del Manlleu, amb un contundent 0-4. En les sis jornades del 2016, el Palamós només ha sumat tres punts (empats a casa contra Rubí, Muntanyesa i Ascó). A banda dels tres empats a casa, els de Mármol han perdut a casa contra el Sabadell B i a domicili al camp del Cerdanyola.
A més, encara té pendent d'acabar el partit al camp del Sant Andreu, que es va suspendre en el 85' amb el resultat d'1-1. En les dues properes jornades, el Palamós podrà tornar a buscar el primer triomf del 2016 a casa, però ho farà contra dos grans rivals: el Vilafranca i la Unió.