Nàstic

“Ens han faltat moltes coses, moltíssimes”

Vicente Moreno Entrenador del Nàstic

L'entrenador del Nàstic no va tenir cap problema a reconèixer que el Girona els havia superat durant la segona meitat, malgrat jugar amb inferioritat numèrica. “Acabes trist i fotut perquè hauríem pogut guanyar el partit, però al final fins i tot l'hauríem pogut perdre. Hem de donar per bo el punt, però per descomptat que no estem gens contents”, va explicar Vicente Moreno. Preguntat per què li havia faltat al seu equip amb el 0-1 i un home més, va ser contundent: “Ens han faltat moltes coses, moltíssimes. Si les enumero, em menjaré la roda de premsa del company. Ja ho faré al vestidor, que és on he de fer-ho.”

Moreno va veure un bon començament de partit, accentuat per l'expulsió de Lekic i el gol de Naranjo. “Hem dut el partit on el volíem, i estàvem còmodes. Però ha resultat que, arran de l'expulsió i el gol, ha començat a anar malament la cosa.” Per què? “S'han ajuntat la por de perdre una cosa que teníem i el record de la setmana passada [l'equip va acabar patint contra el Tenerife tot i jugar amb un home més]. Ens ha passat dues setmanes seguides, tampoc és una cosa crònica de molt de temps, i de vegades passa”, va comentar, resignat. El tècnic visitant va voler donar mèrit al Girona: “És veritat que hem tingut un parell d'ocasions, una de les quals just abans de l'1-1, però la realitat és que el Girona ha estat millor que nosaltres en la segona part. I fins i tot ha tingut una ocasió per fer el 2-1. Felicito el rival per l'esforç i el treball tot i tenir el partit d'esquena a l'inici. I nosaltres, a millorar perquè no ens passin aquestes coses.”

EL RIVAL

“El Girona ha estat millor que nosaltres. El felicito pel treball i l'esforç”

DOS FACTORS

“La por de perdre el que tens i el record de la setmana passada ens han pesat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)