3a divisió FEF

El Santfe, en línia ascendent

Treball defensiu. Els d'Andrés González encadenen dues victòries a casa i posen fi a la imbatibilitat de la Muntanyesa

Les dues victòries consecutives a casa han refermat les possibilitats de permanència del Santfeliuenc, que ahir va posar fi a la ratxa d'imbatibilitat de la Muntanyesa. Els barcelonins, que van perdre l'oportunitat d'aconseguir la segona plaça, van rebre dos gols en un partit per primera vegada des de la jornada 14 i van caure derrotats després de deu jornades, almenys, puntuant. El gol de Bolaños, aprofitant una assistència d'or d'Edgar, va donar forma al domini que va exercir el conjunt local en el primer temps. En el segon, els de Nou Barris es van abocar a l'atac basant-se en el joc directe però el Santfeliuenc no només es va defensar sinó que, a més, va assegurar els punts en l'última jugada del partit, obra de Domi Berlanga a passada de Quiles.

MUNTANYESA 0 SANTFELIUENC 2

SANTFELIUENC: Óliver, Víctor Márquez, Èdgar, Pere, Dani Ortiz, Joserra, Maldonado (Quiles, 46'), Tena, David Toro (Domi Berlanga, 88'), Álex Bolaños i Éric Pacheco (Alberto, 80'). MUNTANYESA: Tato Burgada, Jose Santos, Dowi, Alberto García, Aleix (Joshua, 60'), Pere Segarra, Toni Pérez (Joel Martínez, 71'), Uri Escabrós, Juanlu (Dani Sánchez, 60'), Pedro García i Velillas. GOLS: 1-0 (41') Alex Bolaños. 2-0 (93') Domi Berlanga. ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: als locals Víctor Márquez i Tena; i als visitants Aleix, Pere Segarra i Uri Escabrós. T.V.: Pere Segarra, per doble groga (89'). PÚBLIC: 450 espectadors a les Grases.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)