2a divisió FEF

Cap crèdit és il·limitat

A menys. L'Olot no acaba d'aconseguir els resultats desitjats i la dinàmica negativa que passa agreuja la seva posició en la taula. La pròxima visita del Badalona, un rival directe, serà clau

L'Olot no rutlla. És una conclusió que segurament pensa o subscriuria qualsevol aficionat del conjunt de la Garrotxa, actualment setzè en la taula, ocupant la plaça de promoció de permanència en la categoria i amb els mateixos punts que la Pobla de Mafumet (dissetè) i el Llevant B (divuitè), ja en zona de descens directe a tercera.

La derrota al Miniestadi en l'última jornada de lliga (2-0) profunditza la crisi i la mala dinàmica que passa l'equip dirigit per Antonio Rodríguez, Rodri, que ja encadena nou jornades sense conèixer la victòria –sis empats i tres derrotes, tot i que l'empat al camp del Llevant B (2-2) ha estat comptabilitzat com a derrota per alineació indeguda–. L'Olot només ha pogut celebrar quatre victòries, totes a casa, en les 24 jornades que s'han disputat fins ara, un bagatge d'allò més pèssim per a un equip construït per no patir, i en paraules d'alguns dels membres de la junta, per aspirar a posicions elevades en la taula classificatòria. El fet de ser l'únic equip que encara no ha aconseguit guanyar a domicili ha impedit als garrotxins enllaçar dos bons resultats per desenganxar-se de les posicions més baixes de la taula, on han conviscut des de la primera jornada. I és que ja són 316 dies sense vèncer fora de casa, precisament al camp del Badalona (0-4), el pròxim rival al municipal (diumenge a les 16 h), un enfrontament contra els escapulats que es preveu com una final per als jugadors olotins, que s'hi juguen part de les aspiracions de permanència, i també per a Rodri, que, tot i ser un tècnic que agrada al club, a poc a poc va perdent el crèdit que semblava il·limitat a principi de temporada.

Un equip sense rumb

Molts dels seguidors de l'Olot critiquen la idea i la filosofia que Rodri està aplicant a l'equip. Una dosi de falta de punteria i efectivitat, combinada amb les lesions d'homes importants que havien de ser la referència, com ara Diego Sánchez, ha impedit a l'equip trobar una regularitat en el joc. A més, coincidint amb l'obertura del mercat d'hivern, l'entitat de la Garrotxa va veure com el seu home més determinant, Alberto Perea, autor de nou dianes en la primera volta del campionat, feia les maletes per fitxar pel Barça B, un nou cop dur per a les aspiracions olotines d'alçar el vol.

La lesió de Gato –el que havia de ser el substitut del manxec–, el retorn de Mousa i els fitxatges de Bigas i Roger Bonet no han ajudat a fer oblidar Perea, i és que l'ombra de l'extrem pot ser molt allargada i obscura, ja que des de la seva marxa l'equip ha fet un gol en els darrers quatre partits i ara encadena 284 minuts sense fer-ne cap al rival.

L'ACTUALITAT

Lluny de millorar els registres, els olotins encadenen nou jornades sense conèixer la victòria

UN MERCAT NEGATIU

El gener ha deixat l'Olot sense el seu jugador més decisiu, Perea, fitxat pel Barça B
Valorant la idea de joc i la filosofia de l'equip, l'Olot el que necessita ara són bons resultats

MALASTRUGANÇA

En les darreres jornades, Rodri ha de combatre amb les baixes d'homes importants
El conjunt de la Garrotxa suma ja 316 dies sense guanyar fora del municipal d'Olot
L'Olot només ha celebrat quatre victòries en les 24 jornades que s'han disputat fins ara
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)