Girona

I Cristian Herrera el vol seguir

Els primers minuts de lliga del 2016 de Cristian Herrera no van ser amb l'Almeria, tot i que hi va passar tot el gener, sinó amb el Girona, després d'haver-s'hi integrat tot just quatre dies abans del partit contra el Nàstic. Va jugar 19 minuts contra els tarragonins, i té molts números de ser titular diumenge al camp de l'Osca. Encantat amb els seus primers dies a Girona, l'exjugador de l'Elx va quedar meravellat amb l'empenta i la lluita de l'equip en el duel català.

“Des de fora, es veia un partit molt intens. I té molt mèrit el que va fer el Girona jugant amb un home menys des del minut 20”, explicava el canari, sorprès per la intensitat que hi va posar l'equip: “En la segona part em va impressionar perquè semblava que jugàvem sense inferioritat numèrica. Ningú va parar de córrer en cap moment, i per això es va aconseguir el punt.” Cristian Herrera ha vist molt bona predisposició al treball de tot el grup: “En aquests primers dies m'he endut una impressió molt satisfactòria. Tothom dóna tot el que té. Tant els que juguen poc com els que no ho fan es parteixen la cara l'endemà del partit. Crec que això és el més important per a un equip, perquè sigui un equip de veritat”. Lligat a Montilivi amb un contracte fins al 2018, el davanter esquerrà és optimista amb el futur a curt termini del Girona: “Veig que hi ha un gran equip, sobretot pel treball diari. Tothom està compromès i treballa molt, i això ens farà anar amunt, perquè al camp es nota i fa que tothom rendeixi una mica més. No ens hem d'obsessionar amb res sinó anar partit a partit, i al final segur que ens endurem una alegria”.

A Herrera, que contra el Nàstic va començar jugant a la banda esquerra i es va acabar centrant, no li va sorprendre debutar tan aviat. “Vaig venir preparat, en forma i amb moltes ganes d'ajudar l'equip com més aviat millor. Estic encantat.” Ara, el pròxim pas és la titularitat, més a prop que mai si es confirmen les sancions de Lekic i Mata. “Titular? Tant de bo. Si és així, miraré d'ajudar l'equip tant com pugui, com fan tots els companys, i d'aportar treball i gols per obtenir els tres punts”.

EL CANARI

El Girona no va abaixar mai els braços. Em va impressionar perquè semblava que jugàvem sense inferioritat

EN EL SEU DEBUT

Veig que hi ha un gran equip, sobretot pel treball de cada dia. Tothom, jugui o no, s'hi fa molt. Això ens farà anar amunt
Titular a Osca? Tant de bo. Vaig arribar amb ganes d'ajudar l'equip com més aviat millor, i estic encantat
Cristian Herrera
Candidat a l'onze a Osca, va quedar “impressionat” amb la intensitat de l'equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)