Nàstic

Protagonisme immediat

Nàstic. Els quatre futbolistes de camp fitxats durant el mercat d'hivern ja han estat titulars i, de fet, han entrat a l'equip molt més ràpidament que les incorporacions de l'estiu

Normalment, els fitxatges de gener es fan perquè són necessaris i amb la idea que donin rendiment immediat. El Nàstic no n'ha estat cap excepció en aquest mercat d'hivern, i les incorporacions que ha fet ja han agafat protagonisme. Els quatre jugadors de camp que han reforçat recentment la plantilla grana ja han estat titulars, mentre que el porter Ondoa, fitxat per al filial però substitut de Tomeu Nadal un cop el mallorquí va rescindir el contracte, espera el moment de prendre el lloc a Manolo Reina. Fins i tot Carlos García, un futbolista fitxat aquest hivern amb llicència del filial i que ha jugat diversos partits amb la Pobla, va debutar amb el Nàstic diumenge passat al camp del Girona. De fet, les incorporacions d'hivern han entrat molt més ràpidament a l'equip que les de l'estiu. Llavors, Vicente Moreno va preferir començar la lliga amb la majoria de futbolistes de la temporada passada, i els nous van anar entrant a poc a poc.

Lévy Madinda és el que més minuts ha jugat fins ara. Va arribar a Tarragona amb un repte important, ser el substitut de David Rocha, intocable per a Moreno fins que va marxar als Estats Units i un dels motors de l'equip a la medul·lar. Experimentat a primera amb el Celta, de seguida va debutar i ja ha disputat tres partits com a titular. Ha exhibit bona col·locació i fluïdesa en l'inici de la construcció del joc ofensiu. Però no va ser el primer reforç d'hivern a debutar, ja que quan Madinda va arribar Juan Muñiz ja havia disputat uns minuts. L'asturià ha estat dues vegades titular a la banda esquerra del mig del camp, i també ho havia de ser diumenge passat a Montilivi, però unes molèsties a l'adductor li ho van impedir. En principi estarà a punt per jugar dissabte contra l'Elx.

A Montilivi va debutar com a titular Aburjania fent parella al doble pivot amb Madinda, i va completar una bona actuació, amb l'assistència a Naranjo en el primer gol inclosa. El més probable és que dissabte Tejera li prengui el lloc, però el georgià va demostrar nivell per ser una bona alternativa. Finalment, el punta Aníbal Zurdo va disputar els primers minuts a Girona amb la samarreta grana, i com a titular. Caldrà veure si manté la titularitat quan els altres dos davanters centres grana, Marcos i Àlex López, estiguin recuperats de les lesions.

MÉS OFENSIUS

Muñiz ha estat titulars dos cops, i Aníbal ja està en forma i va jugar d'inici a Montilivi

AL DOBLE PIVOT

Madinda ha agafat el rol clau de Rocha i Abu va mostrar bones maneres a Girona

Ondoa espera l'oportunitat

El Nàstic també va fitxar el mes passat el porter Fabrice Ondoa, que va arribar a debutar amb el filial però que de seguida es va integrar al cent per cent al primer equip. Des que Tomeu Nadal va rescindir el contracte amb el club grana poc abans que es tanqués el mercat d'hivern, l'exjugador del Barça B és el segon porter del Nàstic, de moment a l'ombra de Manolo Reina. El porter andalús, però, ja ha vist quatre targetes grogues, de manera que si li ensenyen la cinquena es podrà produir el debut d'Ondoa. Alberto Varo, titular a la Pobla, és el tercer porter del Nàstic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)