3a divisió FEF

Les Grasses com a antídot

Matagegants. El Santfeliuenc agafa una mica d'aire respecte a la part baixa després de vèncer al seu estadi dos dels conjunts més en forma de la competició, el Sabadell B i la Muntanyesa

A un punt de les posicions de descens quan s'iniciava la segona volta, no semblava que el Santfeliuenc tingués el calendari més propici per escapar-se de la zona perillosa. El Manlleu, el Sabadell B i la Muntanyesa, tres equips immersos en la lluita per entrar en la zona de promoció i en un gran moment de forma, havien de visitar les Grasses, amb un Santfeliuenc amb la necessitat imperiosa de puntuar per no caure al pou. I en el moment més difícil, l'equip ha respost, sobretot a casa.

“[Contra el Sabadell B i la Muntanyesa] vam fer dos partits molt complets i, a sobre, vam tenir aquell punt de sort que cal tenir sempre”, explica Andrés González, el tècnic d'un Santfeliuenc que, tot i perdre per la mínima contra el Manlleu, va vèncer després dos dels equips més en forma de la categoria. Una gesta a la qual el tècnic treu importància: “A tercera no canvia gaire jugar contra el segon o el penúltim, sempre surts amb l'esperança de guanyar.”

Tot i el marge que l'equip ha guanyat amb aquestes dues victòries, el tècnic es mostra d'allò més pragmàtic. “Hem tret el cap, però si ens despistem una mica aviat tornarem a ser a baix”, admet González, que insisteix què l'equip no es pot relaxar: “Si no estem al 110% és molt difícil que aconseguim res positiu.”

A fora, números discrets

Si fa dos cursos, en la primera temporada del conjunt del Baix Llobregat a tercera, el Santfeliuenc va ser el segon millor visitant de la lliga i l'any passat l'equip va aconseguir més punts a fora que a casa, la situació enguany és ben diferent, amb només vuit punts sumats a domicili i amb les Grasses exercint de fortí. “Al final, els punts valen igual a casa que a fora”, diu el tècnic santfeliuenc, que, tot i això, admet que de cara a la lluita per a la salvació, fer-se fort a casa dóna un gran avantatge. I en una lluita com aquesta, en què també s'hauran de tenir en compte els possibles descensos compensats, qualsevol ajuda és benvinguda.

Amb la plantilla que tenim, si no estem al 110% és molt difícil que aconseguim res positiu
Andrés González
ENTRENADOR DEL SANTFELIUENC
Hem tret el cap, però tampoc ens hem allunyat tant de la part baixa; si ens despistem una mica hi tornarem ben aviat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)