3a divisió FEF

El Morell destitueix el tècnic Joan Anton Pallarès

3a divisió. La derrota contra el Peralada, un rival directe, ha comportat l'acomiadament de l'entrenador, artífex de l'ascens des de primera catalana

Feia dies que era a la corda fluixa i el Morell va decidir acomiadar l'entrenador artífex de l'ascens a tercera divisió, Joan Anton Pallarès. El tècnic ha acusat els mals resultats –especialment l'última derrota contra un rival directe, el Peralada– que mantenen l'equip en la zona de descens, a quatre punts de la permanència.

La directiva, segons fonts consultades, ha volgut posar remei a la mala situació de l'equip abans que passessin les jornades i l'espiral de mals resultats fes inviable la permanència.

La mala dinàmica del Morell, que feia nou partits que no guanyava, ha comportat el relleu a la banqueta. “Em queda una sensació de tristesa perquè jo creia que aquesta situació la podíem revertir”, va explicar ahir el tècnic: “Però és la llei del futbol, si els resultats no arriben, la posició a la taula és la que és; el màxim responsable tècnic sóc jo. Això va així i no hi puc fer res.”

L'ascens de categoria

El Morell va pujar a tercera divisió contra pronòstic la temporada passada amb Pallarès. “No vull entrar en polèmiques sobre si és just o no és just. Nosaltres ja sabíem que aquest any seria complicat. Perquè més de la meitat dels jugadors eren nouvinguts a la categoria i és un equip molt jove. Però jo veia que ho tiraríem endavant; ara bé si tots sumem però hi ha qui no rema en la mateixa direcció, tot es complica”, relata el tarragoní, que ha rebut el suport de tota la plantilla des que es va acomiadar abans-d'ahir al vestidor: “Jo els vaig dir que estava molt orgullós de tots, perquè han fet tot el possible i ho han donat tot al camp.”

El Morell ha de decidir avui qui rellevarà Joan Anton Pallarès al capdavant de l'equip. El club es mou entre diverses opcions, una de les quals és Jesús Mariano Angoy, tot i que també podria optar per algú de l'organigrama del Reus, club del qual és filial.

LES REACCIONS

Sabíem que havia de ser un any difícil i estic orgullós dels jugadors, però si no remem tots en la mateixa direcció, és complicat
Crec que ho hauríem pogut tirar endavant. Però és la llei del futbol, no hi ha res a fer
Joan Anton Pallarès
exentrenador del morell

Tercer entrenador rellevat

Havent passat més de mitja lliga, aquesta temporada els clubs tenen força paciència amb els seus tècnics. De fet, el Morell és el primer equip de la zona baixa que canvia d'entrenador ja que ni el Masnou ni el Peralada nohan mogut fitxa.

Pallarès, doncs, és el tercer entrenador rellevat, després de les baixes de Manolo Márquez –substituït per Joan Esteva al Sant Andreu– i de David Pirri –José Luis Duque, del filial, ha estat el seu substitut al Terrassa–. Tots dos equips tenien aspiracions més altes però no han complert les expectatives de visitar la zona alta amb freqüència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)