3a divisió FEF

El gran salt d'Andreu Guiu

3a divisió. Procedent de primera catalana, l'atacant ha marcat tres gols en els dos darrers partits que han ajudat l'Ascó a sumar quatre punts clau per allunyar-se de la zona perillosa

Desconegut fa un mes i mig pel públic que segueix la tercera divisió, Andreu Guiu ha tingut una aparició fulgurant en la categoria. Quatre gols en sis partits –tres en les dues darreres jornades– són una carta de presentació immillorable per a un jugador que fa dues temporades jugava a segona catalana amb el Reddis.

“Sí que és cert que l'equip està en una situació difícil, però m'hi sento molt a gust i m'he adaptat bé a la nova categoria”, explica Guiu, que va arribar a l'Ascó, procedent de la Rapitenca, per suplir la marxa de Genís Soldevilla. I l'inici no hauria pogut ser millor. Amb un Ascó encallat en la zona baixa de la taula, el jove jugador ebrenc, de 21 anys, s'ha convertit en la millor esperança d'un equip que ha passat del cel a l'infern en mig any.

Els números parlen per si sols i, en poc temps, l'atacant s'ha convertit, amb quatre dianes–una menys de les que havia fet a primera catalana en la primera volta–, en el segon màxim golejador de l'equip, darrere del seu soci en atac, Albert Virgili. A més, per si no fos prou, tots els seus gols han donat punts: sense anar gaire lluny, en la darrera jornada l'Ascó perdia 2-0 a Palamós en un duel entre dos rivals directes en la zona baixa, i dos gols de Guiu van salvar un punt per al conjunt de la Ribera d'Ebre.

Un empat que ajuda l'Ascó a allunyar-se una mica més de les posicions de descens, després de l'inici desastrós d'un equip que l'any passat va ser campió de lliga. Guiu, però, és optimista: “Ara per ara l'objectiu és salvar la categoria; la dinàmica és ascendent i crec que ens en sortirem.” I si aquest és l'objectiu a curt termini, el futur del jugador sembla molt més il·lusionant. “Fa dos anys pensava que em quedaria a segona catalana i ara mira, així que per què no aspirar a més?”, conclou Andreu Guiu, la nova sensació de l'Ascó.

LA DADA

4
gols
ha marcat Guiu en tan sols sis partits a tercera; només un menys dels que havia fet a primera catalana en 15 partits
L'equip està en una dinàmica ascendent i crec que al final ens en sortirem
Andreu Guiu
JUGADOR DE L'ASCÓ
És cert que l'equip està en una situació difícil, però m'hi sento molt a gust i m'he adaptat bé a la nova categoria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)