2a divisió FEF

Aixecar-se és una obligació

Una final. L'Olot rep la visita del Badalona, un rival directe en la lluita per evitar el descens. A casa, els garrotxins han de sumar els tres punts i trencar així la ratxa de nou partits sense guanyar

L'Olot rep avui el Badalona (a les 16 h). El conjunt de la Garrotxa té encerclat en el calendari el duel contra el conjunt escapulat, perquè és contra un rival pròxim en la taula i, per tant, factible de superar, i perquè el disputa a casa, davant la seva afició. Tot el que no sigui guanyar i trencar així la ratxa de nou jornades sense vèncer serà pèssim per als olotins, que es veuran enfangats fins al coll en una lluita ferotge per salvar la categoria fins a final de temporada.

L'Olot és fort al municipal. El conjunt dirigit per Antonio Rodríguez, Rodri, no ha perdut davant la seva afició des del 20 de setembre, quan amb un gol de falta de Maxi Rolón el Barça B va aconseguir els tres punts. Des de llavors, els olotins han guanyat quatre partits i n'han empatat quatre més, i han sumat punts decisius per no estar més avall en la taula. “A casa estem mostrant una bona imatge i bones prestacions, ara vénen rivals de potencial menor i hem d'aconseguir més victòries. És un partit important, necessitem el triomf per la trajectòria que tenim i per trencar la mala dinàmica d'aquesta segona volta”, comenta l'entrenador de l'equip garrotxí, Rodri.

El Badalona no passa el millor moment. Dirigits per Manolo González, els escapulats han guanyat només un enfrontament dels últims onze que han jugat –a part, set empats i tres derrotes–, fet que els ha situat a prop de les posicions més perilloses, a cinc punts de l'Olot i del descens a tercera. Una victòria dels olotins pressionaria molt més la part baixa de la taula, però una victòria dels badalonins trencaria molt més la part mitjana baixa de la taula. “El Badalona és un equip que fa molts anys que és en aquesta categoria, té jugadors amb molts partits a l'esquena i un entrenador que els sap imprimir caràcter i intensitat. Cada any tenen el repte de mantenir-se i ho van fent, i fins i tot donen la sorpresa.”

El tècnic de Sant Feliu de Llobregat tindrà la baixa segura de Sergio Ortiz, que estarà allunyat dels terrenys de joc les tres setmanes vinents, i podria recuperar jugadors importants en els seus esquemes com Uri Santos, Mousa Bandeh i Gato, tots ells baixa per lesió en el darrer partit al Miniestadi contra el Barça B. Recuperar homes decisius i intentar posar fi a la sequera golejadora que passa l'equip –sumen 216 minuts sense fer cap gol–, exemplificada amb homes de referència com Diego Sánchez –no marca des de la dotzena jornada–, serà clau. “És transcendental, estem treballant amb la idea de sumar els tres punts i donar una alegria a l'afició. La situació és complicada però tampoc és alarmant, hi ha unió en el club i en la plantilla, tots anem a l'una i sortirem d'aquí”, diu Rodri, convençut de la revifalla.

LA PRÈVIA

A casa estem mostrant bona imatge i bones prestacions, ara vénen rivals de potencial menor i hem d'aconseguir més triomfs al municipal
La situació és complicada, però tampoc és alarmant. Hi ha unió en el club, tots anem a l'una
Rodri
entrenador de l'olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)