2a divisió FEF

El fortí, per curar les ferides

2a divisió B. L'Olot afronta al municipal la primera final del curs contra el Badalona (diumenge a les 16 h). Els olotins confien a allargar la bona dinàmica a casa, on no perden des de fa vuit partits

L'Olot rep la visita del Badalona (diumenge, a les 16 h). El conjunt de la Garrotxa ha elevat el matx contra l'equip escapulat a una autèntica final, que marcarà bona part de les aspiracions dels olotins per obtenir el que s'ha convertit en el principal objectiu: la permanència. A més de jugar contra un rival directe –el Badalona és a la tretzena posició amb 28 punts, cinc més que l'Olot–, l'equip dirigit per Antonio Rodríguez, Rodri, ha de trencar la mala dinàmica de resultats –fa nou partits que no guanya– i mantenir així els bons números com a local, que li han permès guanyar quatre partits i empatar-ne quatre més en els últims vuit disputats a casa. “Ara vénen rivals de la nostra lliga, que tenim més a prop en la taula, i hem de fer un canvi important per guanyar el Badalona”, comentava el central de l'Olot, Jorge Rojas.

Partit molt perillós

El Badalona no passa un bon moment després d'haver aconseguit una única victòria en les onze últimes jornades. Tot i això, el conjunt dirigit per Manolo González és el vuitè equip que menys perd (8), però el que més empata, juntament amb l'Hèrcules (10). Superar i batre els escapulats serà complicat per a un equip olotí al qual darrerament costa marcar gol –acumula 284 minuts sense fer-ne a cap rival– i que es trobarà al davant un rival que té molt ben treballat l'entramat defensiu. “No sé si és per l'ansietat, però hem de marcar immediatament. Hem de sortir de baix i només ho farem marcant gols”, explicava el lateral esquerre de l'Olot, Luismi Quezada.

Conscients que en els moments més delicats és quan més necessiten l'ajuda dels seguidors, la plantilla de l'Olot espera poder oferir una victòria als seus que els permeti sortir de l'actual plaça de promoció de permanència i eviti també que un rival directe trenqui del tot la classificació. I és que els garrotxins són ja a vuit punts del dotzè classificat, una posició tranquil·la en la taula, ara ocupada pel València Mestalla –s'ha de tenir en compte que hi ha rivals directes de l'Olot que ja han sumat els tres punts automàtics de l'expulsió de l'Huracán de la competició–. “Cal seguir treballant, ara no hi ha excusa. Hem passat els rivals més durs i ara ens toca els de la nostra lliga. Hem de començar a sumar de tres en tres i als nostres rivals ja els vindrà el tram més complicat del calendari”, analitzava el tècnic del conjunt olotí, Rodri.

LA RATXA

L'Olot fa 142 dies que no perd a casa, on ha sumat 17 dels 23 punts que té en total
Els números a casa –quatre victòries i quatre empats– permeten a l'Olot no estar enfonsat

El Badalona, amb dos exolotins

El Badalona té dos exjugadors de l'Olot a la plantilla. Es tracta de Rubén Canelada, que no podrà jugar per una lesió, i Sergio Maestre. El primer, lateral esquerre, va completar tota la campanya passada amb el conjunt olotí, i va acumular 2.545 minuts de joc en els 32 partits en què va participar. El segon, migcampista defensiu, només va estar al club garrotxí en la primera volta, també del curs passat. Maestre va jugar setze partits i va acumular 1.245 minuts abans que li rescindissin el contracte i fitxés pel Cornellà, entitat amb la qual acabaria la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)