Territorial

El Lloret segueix sense pólvora

1a catalana. Els lloretencs van enllaçar el tercer partit sense guanyar ni marcar i continuen prop de la zona perillosa de la taula

El Lloret no va poder passar de l'empat a zero contra el Manresa en un partit ple d'intensitat però que va tenir poques ocasions de gol. Durant els primers minuts el Manresa va intentar crear perill per bandes, però els lloretencs van anar controlant la possessió a mesura que anaven passant els minuts. Peti, dins l'àrea, va poder avançar els locals, però el seu xut es va estavellar en un jugador rival quan el porter del Manresa ja estava superat. En el conjunt visitant l'home més actiu va ser Noah, però sempre es va trobar amb les intervencions del porter Jaume Prado. En la represa el partit va seguir la mateixa tònica. Majó va tenir la millor ocasió del Lloret amb una rematada de cap que va anar a fora, mentre que els manresans haurien pogut emportar-se els tres punts en el temps afegit mitjançant Noah, però va tornar a aparèixer Prado per salvar els seus. Al final, 0-0 i tercer partit seguit sense guanyar ni marcar del Lloret, que continua prop de la zona perillosa de la taula.

LLORET0

LLORET: Prado, Aparicio, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros, Chino (Lobo, 72'), Riky, Arnau, Puntí (Huerta, 56'), Majó (Narcís, 78') i Peti. MANRESA: Román, Balboa, Moha, Oriol, Germán (Clop, 46'), Ricky, Noah, Ferran (Miki Pineda, 58'), Sergi, Maturana i Montero. ÀRBITRE: Gurrera Farnós. T.G.: als locals Riky i Pol Gómez i als visitants Noah i Montero. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 300 espectadors al municipal de Lloret.