3a divisió FEF

JORDI ROCA

EXCAPITÀ DEL MORELL

“A mi em deuen diners des del mes de setembre”

El migcampista, un dels grans artífexs de l'ascens, marxa perquè no està d'acord amb la gestió del club

Roca diu que el seguiran quatre o cinc jugadors

Després de jugar 20 minuts en la derrota a Gavà, Jordi Roca (Barcelona, 1989) va comunicar al club que deixava el Morell. Un dels grans artífexs de l'ascens a tercera culpa la directiva de la gestió esportiva i econòmica.

Per què va presentar la baixa al club?
No confio en el projecte amb la destitució de l'anterior entrenador. A més, hi ha problemes econòmics des de fa temps i ens han promès que ens pagaran al maig, però tinc els meus dubtes. Tots aquests problemes interns que arrosseguem des de fa temps m'han portat a abandonar.
Té a veure amb els problemes econòmics que té el Reus?
És cert que som un filial i que la majoria de jugadors vénen d'allà, però no depenem econòmicament d'ells.
Quant fa que tenen aquests problemes?
Fa un parell de setmanes van deixar els deutes als últims dos mesos però a mi em deuen diners des del mes de setembre. També és cert que mai no han deixat de pagar del tot.
També diu que no està d'acord amb la destitució de Pallarès...
L'equip el va formar ell, amb un bon grup a primera catalana. Ell ha tingut el suport dels jugadors, per això quatre o cinc jugadors de la plantilla no continuaran [ahir David Sangrà també va deixar el club]. En el cas dels més joves el més lògic és que continuïn perquè molts tenen contracte amb el Reus, però hi ha un altre grup que també marxarà.
Quines queixes tenen de la directiva?
La plantilla, en general, nota molt poc suport. No dic que la situació a la classificació sigui a causa dels problemes econòmics però tots els equips necessiten suport econòmic i no econòmic.
En què més no el notaven?
Certes persones de la junta directiva no confiaven en l'equip. Per exemple, en alguns partits que guanyàvem hi havia gent a la directiva que no se n'alegrava. I jo vull estar en un club on tothom vulgui guanyar, que és el nostre objectiu.
Quins escenaris esportius se li obren a vostè després de la marxa?
La tercera ja s'ha acabat per a mi. Per tant, ara em toca buscar un equip de primera catalana, de la zona de Tarragona, o algun equip de segona que tingui ambició d'estar a dalt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)