Internacional

El talent de Denis Suárez desbloqueja el Vila-real

Europa League. Un colpeig de falta magistral del gallec dóna un marge mínim als groguets per visitar la setmana que ve Nàpols. Llorente, amb un doblet, encarrila la classificació del Sevilla

Europa League

Setzens de final (anada)

Fiorentina - Tottenham

1-1

0-1 (37') Chadli (p.). 1-1 (59') Bernardeschi.

Borussia D. - Porto

2-0

1-0 (5') Piszczek. 2- 0 (71') Reus.

Anderlecht - Olympiacòs

1-0

1-0 (67') Mbodji.

Midtjylland - Man. United

2-1

0-1 (37') Memphis Depay. 1-1 (44') Sisto. 2-1 (77') Onuachu.

Sevilla - Mölde

3-0

1-0 (35') Llorente. 2-0 (49') Llorente. 3-0 (72') Gameiro.

Vila-real - Nàpols

1-0

1-0 (82') Denis Suárez.

Saint-Étienne - Basilea

3-2

1-0 (9') Sall. 2-0 (39') Monnet-Paquet. 2-1 (44') Samuel. 2-2 (56') Janko (p.). 3-2 (77') Bahebeck.

València - Rapid Viena

6-0

1-0 (4') Santi Mina. 2-0 (10') Parejo. 3-0 (25') Santi Mina. 4-0 (29') Negredo. 4-0 (35') André Gomes. 6-0 (89') Rodrigo

Augsburg - Liverpool

0-0

S. Praga - Krasnodar

1-0

1-0 (64') Julis.

Galatasaray - Lazio

1-1

1-0 (12'') Sabri Sarioglu. 1-1 (21') Milinkovic-Savic.

Sion - Sporting Braga

1-2

0-1 (13') Stojiljkovic. 1-1 (53') Konaté- 1-2 (61') Rafa Silva.

Xakhtar D. - Schalke

0-0

Ol. Marsella - Athletic

0-1

0-1 (54') Aduriz.

Sporting CP - Bayer L.

0-1

0-1 (26') Bellarabi.

Fenerbahçe - Lokomotiv M.

2 - 0

1-0 (18') Souza. 2-0 (72') Souza.


Denis Suárez va fregar la llàntia i el Vila-real viatjarà la setmana vinent a Nàpols carregat d'optimisme. Una fogonada de talent del mitjapunta gallec va acabar fent desplomar un Nàpols que, tot i les rotacions de Maurizio Sarri, va exhibir un bon fons d'armari. Amb futbolistes menys habituals com ara Valdifiori, Gabbiadini, Strinic, Chiriches i el català David López, els partenopeus van competir amb eficiència i si van acabar clavant el genoll a terra va ser pel colpeig privilegiat d'un Denis que, quan faltaven menys de deu minuts, va clavar una falta lluny de l'abast de Pepe Reina i va resoldre un partit incòmode, en què el Vila-real va intentar, sense èxit, sentir-se protagonista. El Nàpols sempre va tenir resposta en la verticalitat de Callejón i Mertens, i no va donar facilitats per moure la pilota als de la Plana Baixa.

Cert és que Roberto Soldado hauria pogut dinamitar el partit ben aviat aprofitant una errada de Reina, però el porter madrileny es va refer i les ocasions de gol ja van escassejar enmig dels tacticismes. Sarri va intentar atestar una punyalada a l'eliminatòria en la mitja hora final donant entrada a Higuaín i Insigne, però va ser just aleshores quan van topar amb el gol de Denis Suárez, una individualitat que va decantar un xoc igualat i que dóna credibilitat a les possibilitats del Vila-real dijous vinent al San Paolo.

Festí del València

Gary Neville va tenir finalment una nit plàcida a Mestalla. L'anglès, criticat pels aficionats i assetjat pels resultats, va veure ahir com els seus jugadors passaven per sobre del Rapid de Viena amb cinc gols en mitja hora que van deixar sentenciat el partit i pràcticament l'eliminatòria abans del descans.

Santi Mina, amb dos gols i tres assistències, va liderar el frenesí valencianista, que ja en la segona part va atestar el toc de gràcia als austríacs mitjançant Rodrigo Moreno.

També va deixar molt apamada la seva eliminatòria el vigent campió, el Sevilla, que va atropellar el Mölde (3-0) al Sánchez Pizjuán amb un doblet de Fernando Llorente –no marcava des del 12 de desembre– i amb la 19a diana de la temporada d'un Kevin Gameiro que va sortir de la banqueta per sentenciar el xoc.

El United i les desgràcies

Louis van Gaal encadena disgust rere disgust. Després d'anunciar dimecres les lesions de Wayne Rooney i de Marouane Fellaini, el tècnic holandès va afegir ahir la de David de Gea en l'escalfament previ al partit contra el Midtjylland en una tarda nefasta, en què els seus futbolistes tampoc van ser capaços de guanyar tot i avançar-se mitjançant Memphis Depay. Sisto, amb una bona acció individual, i Onuachu, amb un xut ras al pal curt, obligaran els red devils a remuntar a Old Trafford.

Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec

Aduriz silencia el Vélodrome amb un golàs

El davanter guipuscoà va fer un dels gols de la temporada a l'estadi Vélodrome. Des d'uns trenta metres, el golejador de l'Athletic va enviar una paràbola perfecta que va sorprendre Steve Mandanda i que ho deixa tot en bones condicions perquè l'equip de Txingurri Valverde pugui rubricar l'accés a la següent eliminatòria dijous que ve amb l'escalf de San Mamés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)