El Manlleu en té prou amb 20 minuts

3a divisió. Els osonencs van sentenciar amb tres gols a l'inici i tallen una ratxa de quatre derrotes seguides

Després de quatre derrotes consecutives que l'havien despenjat dels llocs de promoció, el Manlleu es va refer al camp del Rubí gràcies a uns excel·lents primers vint minuts de joc. Els osonencs en van tenir prou amb un doblet d'Uroz i un gol d'Arnal per sentenciar el partit en els primers compassos contra un Rubí que continuarà a posicions de descens. Al minut 10, Uroz va obrir la llauna, i passat el quart d'hora, Arnal va fer el segon gràcies a la bona pressió del conjunt visitant. El 0-3 va ser el millor de la tarda, amb una rematada espectacular d'Uroz des de 35 metres, i tot i que va millorar a la represa, el Rubí només va poder escurçar distàncies des del punt de penal (75').

RUBÍ1
MANLLEU3

RUBÍ: Juanmi, Campos, Carrasco, Marc García, Kiki, Joel (Mendoza, 46'), Jan Lladó, Aleix Domínguez (Pau López, 79'), Bartu (Adri Grau, 65'), Juanpi i Romo. MANLLEU: Aroca, Ot, Canal, Piache, Eric, Brice, Arnal (Rafel, 92'), Soler, Òscar Uroz (Pol Coll, 37'), Maik i Kako (Aumatell, 87'). GOLS: 0-1 (10') Uroz. 0-2 (17') Arnal. 0-3 (21') Uroz. 1-3 (75') Grau, de penal. ÀRBITRE: Garcia Rosel. T.G.: cap.