Que no s'aturi la festa

En plena forma. El Peralada encadena la quarta victòria en un partit molt complet contra el Sabadell B. Marc Mas, amb dos gols en el primer quart d'hora, va encarrilar el matx

El Peralada ha posat la cinquena marxa i ahir va arrodonir contra el Sabadell B un mes de febrer perfecte, amb quatre victòries en quatre partits. Una ratxa excel·lent que ha permès als xampanyers sortir de la zona baixa i, fins i tot, obrir un forat de sis punts respecte al Rubí, el primer equip en zona de descens. La cirera del mes rodó dels d'Arnau Sala va ser la clara victòria d'ahir al camp d'un Sabadell B que en les últimes jornades ha tret el peu de l'accelerador i ja fa sis jornades que no obté cap victòria.
Allau ofensiva
Des dels primers minuts de partit el Peralada es va mostrar molt superior. Els xampanyers van saber donar una resposta contundent als dubtes i les imprecisions del conjunt local. Ja en la primera ocasió clara de gol, Marc Mas no va perdonar dins de l'àrea i va obrir la llauna amb un xut molt ben col·locat (11'). Els arlequinats no es van trobar còmodes en cap moment per la pressió asfixiant dels d'Arnau Sala i, només dos minuts després del primer gol, Marc Mas va ampliar l'avantatge al marcador amb un xut entre els tres pals i la col·laboració d'un Aliaga desafortunat (13'). Els dos gols de Mas abans del 15' van fer mal als locals, que no van ser capaços de posar a prova Lobato en tota la primera meitat. La superioritat dels xampanyers va ser molt clara en tot moment, i abans del descans van acabar d'arrodonir la feina amb el 0-3 que deixava el partit pràcticament sentenciat. Marc Mas, que va ser un autèntic maldecap per a la defensa vallesana, va conduir un contraatac i va assistir Jaume Duran perquè fes, a plaer, el tercer dels altempordanesos.
Control i serenitat
En la segona meitat el guió del partit va ser diferent. Si en els primers quaranta-cinc minuts el Peralada es va exhibir en atac, en la represa va canviar la mentalitat i es va centrar en no donar ocasions de reacció als locals. Tot i que els vallesans van moure fitxa al descans amb l'entrada d'Español i Alba, no van trobar l'arma per superar la defensa del Peralada, i només van poder generar una mica de perill en xuts molt llunyans. Els d'Arnau Sala, pensant en la jornada entre setmana, tampoc no van buscar fer més mal als vallesans, i van deixar passar els minuts. En el 89', Pol Moreno va fer l'1-3 definitiu en un córner, però res va evitar la gran alegria dels xampanyers.

SABADELL B1
PERALADA3

SABADELL B: Aliaga, Parera, Guillem Pujol, Estellés (Ferreira, 46'), Pol Moreno, Josep, Max (Español, 61'), Ñito (Alba, 46'), Civil, Joel i Cesc Clotet. PERALADA: Lobato, Zou, Mate, Argi, Lluc, Iván Fernández, Ferrón (Kike Sánchez, 71'), Guillem Cornellà, Marc Mas, Jaume Duran (Borja, 81') i Óscar Molina (Moñino, 77'). GOLS: 0-1 (11') Marc Mas. 0-2 (13') Marc Mas. 0-3 (34') Jaume Duran. 1-3 (89') Pol Moreno. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: als locals Parera, Cesc Clotet i Ferreira PÚBLIC: Uns 300 espectadors al Pepín Valls de Castellar del Vallès.

Hem fet una gran primera part en l'aspecte ofensiu i una gran segona part en l'aspecte defensiu
Avui fem un pas endavant. És el nostre moment i l'hem d'intentar allargar el màxim
Arnau Sala
entrenador del peralada

Marc Mas, set gols en els sis últims partits

Un dels motius de la millora de resultats del Peralada en aquesta segona volta ha estat l'augment de l'efectivitat de cara a porteria, i en aquest capítol Marc Mas està brillant cada setmana. El davanter va arribar a l'estiu per ser la referència ofensiva, però en la primera volta no va tenir fortuna de cara a porteria. En les darreres setmanes, en canvi, Mas ha aconseguit conduir els xampanyers fins a la victòria. El 9 del Peralada ha fet set gols en els últims sis partits –un al Prat, un al Morell, dos al Manlleu, un al Rubí i els dos d'ahir–. A més, aquests gols han servit per sumar nou punts en les últimes jornades, ja que sense ells el Peralada no hauria aconseguit guanyar cap dels últims quatre partits.