El Gavà continua en ratxa amb un Boris inspirat

Sisena victòria seguida. Els blaugrana es van imposar al camp del Júpiter, amb tres gols de l'exdavanter de l'Hospitalet i un de David Jiménez

El Gavà continua intractable i ahir va aconseguir la sisena victòria seguida al camp del Júpiter, que es va veure superat per la verticalitat i l'efectivitat del rival, sobretot de Boris Garrós, autor dels tres primers gols dels blaugrana. L'exdavanter de l'Hospitalet ha fet set gols en els sis partits que ha disputat amb el Gavà des que hi va arribar en el mercat d'hivern. Les xifres dels del Baix Llobregat en les últimes jornades també són espectaculars: onze gols en tres partits. De moment, l'equip de Juanma Pons s'ha situat en la tercera posició, en espera que la Muntanyesa disputi el seu partit contra l'Europa, ajornat fins al 23 de març. De seguida es va veure que el Júpiter no ho passaria bé amb el joc directe del Gavà, un equip amb les idees clares. Tot i això, els primers minuts van ser de domini altern, amb arribades a les àrees dels dos equips. El que va decantar la balança va ser l'oportunisme de Boris, que va caçar una pilota morta a dins de l'àrea després d'uns quants rebots per fer el primer gol visitant. Abans del descans, el Gavà va tenir l'encert de marcar el segon gol en un minut psicològic, el 44. Boris va fer una rematada que el porter Víctor no va poder atrapar i ell mateix va acabar d'empènyer la pilota al fons de la xarxa. El partit se li havia complicat moltíssim, al Júpiter, que a més va veure com un altre cop Boris feia el tercer gol en el minut 53, després d'una jugada d'Iu i Nico Kata. Poc després, la segona targeta groga al local Vives va acabar de sentenciar el partit. El Gavà encara va fer un quart gol, obra de David Jiménez, però per sort per al Júpiter l'expulsió del visitant Marco va tornar a anivellar les forces. Un altre cop en igualtat numèrica, el Júpiter va tenir més presència ofensiva, Josu va fer el gol de l'honor dels de la Verneda i, abans d'acabar, els locals van tenir alguna ocasió més.

JÚPITER1
GAVÀ4

JÚPITER: Víctor, Adrià, Ignasi (Santolalla, 68'), Anas, Reina, Sergi Pérez, Mechi (Eric, 58'), Gueri, Quim Solano (Pau Darbra, 58'), Vives i Josu. GAVÀ: Eric Alcaraz, Cazorla, Jaime (Dani Iglesias, 66'), Pujol, Marco, Pla, David Jiménez, Iu (Fortià, 58'), Boris, Nico Kata (Raíllo, 75') i Roger. GOLS: 0-1 (29') Boris. 0-2 (44') Boris. 0-3 (53') Boris. 0-4 (62') David Jiménez. 1-4 (79') Josu. ÀRBITRE: Carrero Romera. T.G.: Quim Solano, Sergi Pérez i Anas; Jaime i Fortià. T.V.: Dues grogues al local Vives (54') i al visitant Marco (73').