3a divisió FEF

La salvació, a contrarellotge

3a divisió. El Masnou i el Terrassa hauran de superar les incògnites que produeixen sengles canvis en la banqueta per sumar immediatament i no quedar encara més despenjats en la taula

La classificació, totalment trencada amb una gran separació entre els equips de la part mitjana i els de la baixa, es pot fraccionar encara més si els de la zona en vermell no reaccionen. Entre ells es troben el Masnou i el Terrassa –els vallesans caurien pel descens compensat de l'Olot, en cas que es produís– que tenen una barrera més per saltar: tots dos acaben de canviar d'entrenador.

Els maresmencs, amb el segon entrenador del juvenil dirigint l'equip mentre l'entitat busca el recanvi de Miguel López, reben la visita del Júpiter, recentment golejat a casa pel Gavà. Els barcelonins s'han allunyat de la promoció d'ascens, però el Masnou fa deu partits que no guanya i té la baixa de Pociello.

El Terrassa també necessita una victòria més per llepar-se les ferides que no pas pel dramatisme de la taula –ara mateix és totalment reversible–. Al davant, hi tindrà un Vilafranca amb dubtes a casa però intractable a domicili.

Derbi al Vallès

També a la part baixa, el Rubí també es jugarà un partit vital. Visitarà Castellar del Vallès contra un Sabadell B que ha perdut pistonada darrerament tot i la victòria al camp del Manlleu. Julià Garcia no podrà disposar del porter Bracons –entrenador de la base arlequinada– ni del lateral Marc Garcia, tots dos lesionats. Solivelles, prescindirà de Diego i Peña per lesió i de Sandro i el porter Sergio, amb el primer equip.

El moment de consolidació del líder

Reconeixia Pedro Dólera que la setmana de tres partits seria decisiva perquè el Prat acabés com a líder a final de temporada. De moment, el seu equip ha solucionat amb un empat i una victòria que hauria de refermar avui, en el desplaçament a Ascó. “Ens feia força por aquesta setmana, ja que si no estàvem bé els perseguidors se'ns podien acostar molt; però de moment progressem adequadament”, diu Pedro Dólera, que té les baixes d'Èric Ruiz, Elhadji i el dubte de Jordi Sánchez.

L'Europa, descansat però ple de baixes

A banda del Morell, que va jugar ahir, són tres els equips que arriben sense assumir la càrrega del partit d'entre setmana. El Rubí, tot i així, té dues baixes, però l'Europa, que juga al camp del Cerdanyola, no disposarà de Cano, Nils, Montoro –compleixen cicle de targetes–, Javi Iglesias ni Ivan Vidal –lesionats–. A més, el tècnic Albert Poch té el dubte d'Abel Rita, que s'està recuperant. La Muntanyesa tampoc va jugar dimecres i afrontarà un xoc exigent per la reacció del Peralada de Marc Mas, també inspirat a fora de casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)