Victòria per seguir somiant

3a divisió. Un gol en pròpia porteria de Matamala possibilita al Morell sumar tres punts vitals per acostar-se a la salvació a costa d'un Palamós que no aconsegueix allunyar-se dels llocs de perill

El Morell no perd les esperances de jugar l'any que ve a tercera divisió, i ahir va sumar tres punts d'or gràcies a un gol de Matamala en pròpia porteria. Conscients del que hi havia en joc, la primera meitat va ser força avorrida, si bé el Morell va intentar assolir el control de la pilota. Les aproximacions a les àrees, però, es van limitar a algun xut aïllat del conjunt local –el més destacat, un tir de Ramon que va refusar Bayona (17')– i una rematada de Feixas en el minut 32. Després de la represa, Marçal Lladó va provar d'inaugurar el marcador (48'), mentre que, per part local, Adri va tornar a topar amb el porter empordanès (55'). Però en la següent ocasió, el Morell va trobar el premi. Matamala va voler refusar una centrada perillosa de Xavi Jaime amb tan mala sort que es va acabar introduint la pilota al fons de la seva porteria. Amb l'1-0, el Palamós va buscar amb desesperació l'empat, però a l'equip li van pesar les cames pel partit entre setmana, un cansament que no tenia el Morell. Així i tot, Aleix Feixas va tenir una oportunitat clara sis minuts abans del final.

EL MORELL1
PALAMÓS0

EL MORELL: Raül, Pato (Prince, 79') Òscar, Giralte, Julve, Oribe, Adri, Bicho (Domènec, 85'), Sellarès (Sergi Moreno, 55'). Xavi Jaime i Ramon. PALAMÓS: Bayona, Gerard, Ayala, Pastor, Subi, Matamala, Feixas, Barrera, Medina (Makaay, 68'), Moha (Ivan, 55') i Lladó (Agi, 61'). GOLS: 1-0 (73') Matamala, en pròpia porteria. ÀRBITRE: Albelda Bárcena. T.G.: al local Pato; i al visitant Pastor.