Nàstic

Fins que va aparèixer l'Eibar

Nàstic. Jordi Calavera, que fa dos mesos que està apartat de l'equip, es va disculpar públicament per haver trencat l'acord verbal de renovació amb el club grana i haver fitxat pel conjunt basc

La història de Jordi Calavera i el Nàstic anava pel camí de ser idíl·lica. El lateral dret de Cabra del Camp, un producte genuí del planter, que feia vuit anys que era a la casa, tenia protagonisme en el primer equip, en un escenari com el futbol professional de segona A. El club valorava les seves actuacions destacades i va oferir-li renovar. Perfecte, perquè el defensa també volia continuar. L'acord era un fet, però s'havia de signar, que era de paraula. Llavors va sonar un telèfon i tot es va esguerrar. L'Eibar volia Calavera a les seves files i el futbolista no s'hi va poder resistir. Va dir que sí.

“Jo miro pel meu futur i la meva carrera. Tinc vint anys i la possibilitat de jugar a primera divisió no la podia rebutjar”, va explicar ahir Calavera en una roda de premsa mil·limetrada, programada perquè el lateral demanés disculpes i s'acabés així una situació destructiva que no beneficia ningú. Des del dia en què va trencar l'acord verbal amb el Nàstic, el futbolista ha estat apartat del primer equip i s'ha entrenat amb la Pobla. De fet, la decisió va afectar també el seu germà petit, Josep, que és al juvenil i també va quedar al marge del seu equip fins fa quinze dies, quan va tornar.

“Vull demanar disculpes al president, a l'Emilio [Viqueira] i a l'afició si s'ha sentit al·ludida”, va dir el lateral davant de la premsa i també del mateix director esportiu, Emilio Viqueira. Dit això, Jordi Calavera va justificar la seva decisió i va voler deixar clar que si es torna a comptar amb ell ho donarà tot: “Que ningú no dubti del meu compromís amb el club, vull sortir-ne bé perquè fa vuit anys que sóc al Nàstic i el duc al cor.”

El defensa grana també va analitzar com s'ha produït tot i va ser autocrític. “Si m'he de penedir d'alguna cosa és d'haver dit que volia renovar i estar al club de la meva vida, tot i que al final hagi de mirar per mi”, va dir el de Cabra del Camp, que relata que tot plegat va ser vertiginós: “Potser sí que em vaig precipitar una mica i ho vaig agafar tot de cop, però ho vaig fer perquè sentia que volia continuar creixent. I ja està, després vaig haver d'acatar les conseqüències.”

Ara, un cop Jordi Calavera s'ha disculpat de forma pública pel seu no a la renovació amb el Nàstic, és més que previsible que el lateral torni a entrar en els plans del tècnic, Vicente Moreno. Ell mateix ho va deixar entreveure en la compareixença d'ahir. “El club sempre ha mostrat la seva predisposició per desbloquejar aquesta situació, i espero que això [amb referència a la petició de disculpes] sigui un dels motius per tornar-me a entrenar amb l'equip”, va dir el lateral grana.

LES FRASES

Vull demanar disculpes al president, a l'Emilio [Viqueira] i a l'afició. La possibilitat de jugar a primera no la podia rebutjar

REINTEGRACIÓ

Amb la petició de disculpes d'ahir, la situació del lateral, apartat del primer equip, es desbloquejarà
Que ningú no dubti del meu compromís. Vull sortir bé del Nàstic, fa vuit anys que hi jugo i el duc al cor
Jordi Calavera
LATERAL DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)