3a divisió FEF

Tres triomfs esperançadors

Victòries a la zona baixa. Els tres equips que es troben actualment en zona de descens van aconseguir guanyar els seus partits. Així, el Rubí, el Morell i el Masnou s'aferren a la permanència

Aquest cap de setmana passat els tres equips que es troben a la zona de descens, el Rubí, el Morell i el Masnou, van aconseguir una victòria vital que els permet acostar-se una mica més al somni de la salvació. Aquesta agradable circumstància no ocorria des de la jornada 3, quan van guanyar també el mateix cap de setmana els tres equips que ocupaven en aquell moment la zona vermella de la taula: el Morell, el Masnou i el Terrassa.

Malgrat que no serà fàcil, especialment per al Masnou, l'esperança torna a aparèixer per a aquests equips gràcies als seus importants triomfs, però sobretot per les derrotes dels seus màxims rivals per la permanència: el Terrassa, el Palamós, el Santfeliuenc, el Peralada i el Granollers. A més a més, cal recordar que el Rubí i el Morell tenen un partit menys, que es disputarà el 24 de març a les 12 h i que podria significar sortir del descens per a un dels dos equips si aconsegueix la victòria. Un dels jugadors clau del Morell, Sergi Moreno, és conscient que “tots els partits són finals”: “Però sí que és cert que el del Rubí és el duel més important, ja que els podem avançar i estar més a prop de la salvació”, afegeix. A més, el davanter explica en relació amb l'estat d'ànim que es viu al vestidor: “Cada vegada tenim més confiança i pensem que ens podem salvar.” D'altra banda, el migcampista del Rubí, Aleix Domínguez, també dóna la importància que es mereix al partit ajornat contra el Morell, ja que l'equip sap que “moltes de les possibilitats de salvar-se depenen d'un triomf a casa contra el Morell”.

El Masnou és l'equip que més complicada té la salvació, ja que està a vuit punts del Terrassa, però a pesar d'això el vestidor hi creu. Així ho expressa Roger Matamala, màxim golejador de l'equip: “La victòria ens ha donat una mica de moral i hem de donar la cara fins a l'última jornada, que és el que es mereix el club, els aficionats i la ciutat. Sabem que és molt complicat salvar-nos, perquè estem lluny, però hem d'afrontar els partits com si fossin finals.”

LES REACCIONS

Moltes de les possibilitats de salvar-se depenen d'un triomf a casa contra el Morell
Aleix Domínguez
migcampista del rubí
Tots els partits que ens queden són ‘finals', però el del Rubí és el duel més important
Sergi Moreno
DAVANTER DEL MORELL
Lluitarem fins al final, perquè és el que es mereixen el club, la ciutat i els aficionats
Roger Matamala
davanter del masnou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)