2a divisió FEF

El Reus paga les badades

Dues errades. Els roig-i-negres no van ser inferiors al Llosetí, però van veure com l'atacant Joan Salvà aprofitava dos desajustaments defensius per donar la victòria al conjunt mallorquí

El Reus s'allunya del lideratge després de caure derrotat al camp del Llosetí en un partit en què els roig-i-negres van merèixer més. Dues badades defensives, però, van deixar sense resposta un Reus que s'havia avançat en el marcador però que en cap moment es va sentir còmode sobre la malmesa gespa de Lloseta. Abans del minut 10, Èdgar Hernández va estar més viu que ningú i, després d'un servei de banda penjat a l'àrea, va saber aprofitar una pilota morta i avançar els seus en el marcador. Tot i això, l'alegria va durar ben poc al bàndol visitant, ja que cinc minuts més tard Joan Salva fer l'empat. En un servei de cantonada llançat al segon pal, Campins, completament sol, va rematar a la fusta i Salvà, el més llest de la classe, va aprofitar el rebuig per enviar la pilota al fons de la xarxa (13'). Després de l'1-1, el Reus va seguir dominant i Ramon Folch va tenir la millor oportunitat reusenca després d'una bona recuperació a camp contrari. Però una vegada i l'altra, els visitants van topar amb el porter Mingo. Qui no va fallar va tornar a ser Salvà que, just començar la segona meitat, va aprofitar una greu errada defensiva per batre el porter Èdgar Badia amb una preciosa vaselina (48'). A partir d'aquell moment, els balears van fer un pas enrere i, ajudats per les petites dimensions del terreny de joc, van lluitar amb dents i ungles per conservar un avantatge que ja no perdrien. I és que només Rafa García i Fernando, en dos xuts llunyans, van disposar d'alguna ocasió per salvar un punt i evitar que el Vila-real B s'escapés a cinc punts en la primera posició.

LLOSETÍ2
REUS1

LLOSETÍ: Mingo, Campins, Mairata, Rigo, Pol, Cristian, Lirola, Bernat Alomar, Thiago (Xesc Regis, 40'; Javi Ramos, 90'), Bibi i Joan Salvà (Junior, 65'). REUS DEPORTIU: Èdgar Badia, Olmo, Moyano (Àlex Colorado, 76'), Dinis, Cassamá (Haro, 76'), Ángel, Ramon Folch, Rafa García, Fran Carbia (Ricardo, 82'), Fernando i Èdgar Hernández. GOLS: 0-1 (7') Èdgar Hernández. 1-1 (13') Joan Salvà. 2-1 (48') Joan Salvà. ÀRBITRE: Muñiz Ruiz. T.G.: al local Cristian; i als visitants Dinis, Fran Carbia, Èdgar Hernández i Olmo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)