3a divisió FEF

La salvació, en les pitjors condicions

3a divisió. El Morell ha d'afrontar el repte de la permanència a la categoria amb una plantilla amb tretze homes del primer equip

La impossibilitat de fer substitucions per part de Jesús Mariano Angoy en el decisiu partit que van jugar el Rubí i el Morell dimecres passat va ser l'evidència de les paupèrrimes condicions que ha d'afrontar el filial del Reus en el tram final de temporada. Per culpa dels problemes econòmics, el penúltim classificat ha dit adéu a cinc jugadors en els últims mesos i no ha trobat cap recanvi: el resultat? Ha d'afrontar la salvació –a cinc punts, ara mateix– en unes condicions funestes.

“Tenim una plantilla justeta, de tretze jugadors, i avui [parlant de dimecres, en què van caure 4-1 contra el Rubí] han hagut de venir alguns jugadors del filial de tercera catalana i no era el dia per fer-los jugar potser entre el resultat i la pluja. Era un dia perquè els onze que estaven jugant donessin la cara per l'equip”, reconeixia Angoy després del matx. Les baixes que tenia l'equip per al partit intersetmanal es van accentuar amb les marxes de Saddik, Samu, Sangrà, Jordi Roca i el porter Miki al llarg de tot el mes. Per això, cinc jugadors amb fitxa del filial de tercera catalana (Moha, Tomé, Ramón –autor del gol–, Gaspar i Eudald) van haver d'entrar a la convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)