Girona

“Per a mi ja va ser un somni debutar a 2a A amb el Girona”

Pere Pons. El Girona i el futbolista de Sant Martí Vell, molt satisfets per allargar la vinculació fins al 2018

El Girona va escenificar l'ampliació de la vinculació de Pere Pons amb el club de Montilivi fins al 2018 que ja s'havia anunciat el dia anterior. Modest com sempre, el futbolista nascut fa 23 anys a Sant Martí Vell va dir que mai s'hauria imaginat viure una situació com aquesta de firmar un nou contracte quan fa relativament poc havia rubricat el darrer. “Per a mi, ja va ser un somni debutar amb el Girona a segona A”, va dir el futbolista, que de mica en mica ha anat fent passes endavant, esportivament i també contractualment. Ha passat de percebre els poc més de 250 euros de la primera nòmina quan era jugador del filial –tot i que Rubi ja el va pujar a la primera plantilla– a ser un dels futbolistes de referència en una plantilla professional com la gironina. “Se l'ha de felicitar. Quan vaig arribar era un jugador que arribava cedit de l'Olot, però que ha acabat superant totes les expectatives”, va recalcar el director esportiu, Quique Cárcel. “El seu rendiment és el que ha fet que hagi anat millorant el seu contracte”, va afegir-hi. De fet, una de les claus de l'acord ha estat la rebaixa en la clàusula de rescissió de la llibertat del jugador (no es van dir xifres, però els 3 milions inicials han quedat reduïts a 1,6 o 1,8 milions). “Les dues parts ens trobem molt còmodes amb els acords als quals hem arribat. Pere Pons és una peça molt important en aquest projecte, i si no compleix els dos anys que té de contracte en el Girona, que sigui perquè ha fet un salt endavant molt important”, va reblar Cárcel. El president, Delfí Geli, sospira perquè Pere Pons i el Girona triomfin alhora. “És un jugador de la casa i tant de bo que allargui el rendiment i que puguem explicar els èxits plegats, del jugador i del club”.

Pere Pons va dir que confiava que Eloi Amagat –el gironí va ser present a la roda de premsa juntament amb Lejeune i Carles Mas– continuï els seus avenços i els de Granell i renovi ben aviat. “La gent de casa és molt important en un projecte així. Per a nosaltres mateixos i també per a l'afició”, afirma.

GAIREBÉ LA MEITAT

Sensible rebaixa de la clàusula de rescissió, que era de 3 milions i ara serà d'entre 1,6 i 1,8 milions

LES REACCIONS

Seguim apuntalant el projecte. Tant de bo sigui per molt de temps i que les dues parts puguem explicar els èxits plegats
Delfí Geli
Si no compleix els dos anys, que sigui perquè fa un salt important. Pere és una peça cabdal en el projecte de futur
Quique Cárcel
Fa poc va renovar l'Àlex [Granell] i espero que aviat ho faci Eloi. La gent de casa és important per a l'afició i per al projecte
Pere Pons
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)