2a divisió FEF

El Barça B torna a arrencar

2a divisió B. Els blaugrana saben patir a Lloseta i amarren els punts

El Barça es va rescabalar de les dues últimes derrotes per tornar a la senda del triomf, no sense dificultats, a Lloseta. Els blaugrana van patir molts trams d'igualtat durant el partit però van solucionar la papereta gràcies a les dianes de Ros, de córner, i de Perea, en el tram final. El tram inicial de partit, abans de la diana del central blaugrana, va ser molt igualat. Tots dos equips van tenir ocasions, com ara un xut creuat de Samper (13') o una rematada de Baleani (16'). Però després del gol, que va arribar gràcies a un servei de cantonada de Perea, Héctor va enviar una vaselina per sobre del travesser (37') i, després del descans, Regis va protagonitzar una jugada individual que va anar a la fusta (59'). En el segon temps, el Barça va saber patir i va minimitzar les opcions del rival, que va quedar desactivat quan va rebre la segona diana: Perea va rematar a gol una assistència del juvenil Mújica, que ahir va debutar amb el filial blaugrana.

LLOSETÍ0
BARÇA B2

LLOSETÍ: Mingo, Campins, Javi Ramos (Bedri, 74'), Mairata, Lirola (Regis, 45'), Cristian, Héctor, Alomar, Joan Salvà, Nico Baleani (Miguel, 55') i Jaume Pol. BARCELONA B: Ortolá, Palencia, Quinti, Ros, Borja López, Samper, Xemi (Godswill, 41'), Gumbau, Chamorro, Perea (Enric, 88') i Cámara (Mújica, 81'). GOLS: 0-1 (30') Ros. 0-2 (83') Alberto Perea. ÀRBITRE: Lax Franco. T.G.: als locals Javi Ramos, Salvá, Cristian i Bedri; als visitants Quinti, Cámara i Chamorro. T.V.: Al visitant Bernat Alomar (87'), per doble groga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)